Annonce
Ugeavisen Odense

Autohuset Fyn er klar med julehjælp til børnefamilier

Autohuset Fyn uddeler i år ti gavekort på 500 kroner til Fætter BR- PR-foto
Annonce

Odense: Autohuset Fyn har nu for femte år i træk igangsat sin egen private julehjælp til lokale børnefamilier, som har det økonomisk svært.

- Vi mener, at julen er børnenes fest, og derfor udlodder vi i år ti gavekort á 500 kroner til Fætter BR, siger indehaver og værkstedschef Mark Miari i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne være med til at give børnene en god jul, da der er alt for mange børn og forældre, der går rundt med ondt i maven i december på grund af forventningernes pres i en økonomisk stram hverdag, supplerer han.

Vil du i betragtning til Autohuset Fyns julehjælp skal du ansøge via en privatbesked på virksomhedens Facebookside. Donationerne til de 10 modtagere er 100 procent anonyme.

Socialt ansvar er i øvrigt noget, der ligger Autohuset Fyn meget på sinde. Da de to afdelinger i Odense og Marslev i sommer blev udvidet med en afdeling i Langeskov, var det med en åbningsfest, der inkluderede optrædener fra Zididada og Paw Patrol Show. Derudover var der gratis drikkevarer, pølser og pandekager til de fremmødte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce