Annonce
Ugeavisen Odense

Børn: Privat Pasningsordning åbner

Bettina Lundberg åbner til august, Damhus Private Pasningsordning. Foto: Hasse Frimodt
Bettina Lundberg var træt af ikke at have tid til det enkelte barn, da hun arbejdede i børneinstitution, hun tilbyder derfor privat pasningsordning til august.
Annonce

I starten af august åbner Damhus Private Pasningsordning, Damhusvej 98. Det er Bettina Lundberg, der har været uddannet pædagog siden 2009, som har valgt at starte privat pasningsordning.

- Jeg savnede at have tid til det enkelte barn, da jeg arbejdede i institutioner. Som ansat i en børneinstitution er der bare ikke tid til at fordybe sig i det enkelte barn. Det har jeg nu taget konsekvensen af, og valgt at åbne egen pasningsordning for børn i alderen 0 til 2,8 år, siger Bettina.

Bettina er blevet godkendt til at have fire børn i Damhus Private Pasningsordning, men netop af hensyn til at have bedre tid til det enkelte barn, har hun valgt kun at have tre børn.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op som selvstændig. Det betyder, at jeg i fremtiden selv kan bestemme over min arbejdstid og derved bruge tiden med børnene og ikke en masse dokumentation, siger Bettina.


Jeg savnede at have tid til det enkelte barn, da jeg arbejdede i institutioner.

Bettina Lundberg


Bettina bor privat på Damhusvej 98. Det er også her, hun fra august tilbyder privat pasningsordning. Huset er i flere etager, men det bliver stueetagen. der ville danne rammerne for børnenes hverdag.

- Vi har masser af gulvplads, så der er rig mulighed for at udvikle lege, der fylder meget. Derudover har vi en hyggelig, lukket have, hvor børnene rigtig kan bolte sig og udfordre motorikken, siger Bettina.

Overvejer du om dit barn skal have en plads i Damhus Private Pasningsordning, så tjek eventuelt mere på hjemmesiden https://www.damhus-private-pasningsordning.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce