Annonce
Ugeavisen Odense

Bandeopgør i Odense N

De otte medlemmer af KK Drønnerterne fylder godt op på villavejen, hvor de har deres klubhus. Foto: Kurt Rasmussen
Udstyret med tohjulede køretøjer, rygmærker og en masse fanden-i-voldskhed bevægede to bandegrupperinger fra det nordlige Odense sig for nyligt ud i en kamp om ære.
Annonce

Agedrup: Der dufter af benzin og olie i garagen i Daltoften, hvor otte medlemmer af motorklubben KK Drønnerterne mødes hver tirsdag om deres fælles hobby – at skrue på tohjulede motoriserede køretøjer.

- Det er jo vores passion, og vi hygger os med det, siger pressechef, Lasse Meier, der har udformet en særdeles interessant pressemeddelelse, som avisen læsere bestemt ikke skal spares for.

”KK Drønnerterne blev dannet i efteråret 2019 af en gruppe passionerede motorentusiaster. Klubben voksede hurtigt, og i dag rummer klubben alt fra prospekts, som drømmer om en plads i klubben, til præsident og vicepræsident.

Alle medlemmer i klubben har titler og livsvigtige funktioner, som alle danner rammerne for klubbens eksistens, hvilket ses ved en bragende økonomi i klubben. KK Drønnerterne forventer at præsentere et budgetteret overskud ved næste generalforsamling på mere end 137 kroner efter skat.

Til trods for klubben kortvarige levealder har tiden siden opstarten i efteråret 2019 allerede budt på sammenstød med rivaliserende klubber.

En lokal klub fra Odense N, KK Bæverstærene, henvendte sig direkte til vores klubledelse i bekymring for vores hurtige udvikling samt den geografiske opdeling af Odense-territoriet.

En hurtig beslutning blev truffet i et enigt klubråd, og vores krigsminister inviterede derfor til en “stand down” på Nordstranden i Kerteminde. Derfor dannede en sen torsdag eftermiddag rammen om et brutalt møde mellem de to klubber ved vandkanten med kun havmågerne og solnedgangen som vidne.

Slaget skulle slås, og striden skulle afgøres i en stor “slå smut” konkurrence. Begge klubber valgte sten fundet af prospekts, og kampen var i gang.

Dysten varede i hele otte minutter, og ikke uventet blev udfaldet en overbevisende 7-3 sejr til KK Drønnerterne.

KK Bæverstærene blev forvist fra stranden og måtte trække knallerterne, indtil vi ikke længere kunne se dem, og sejren blev efterfølgende fejret ved Vaffelhuset i Kerteminde.

Lasse Meier, pressechef i KK Drønnerterne.”

Som de fleste nok har regnet ud, er der tale om en knallertklub, og referencen til voldelige bandeopgør kunne ikke ligge fjernere fra intentionerne hos medlemmerne i KK Drønnerterne.

Læs mere om knallertklubben KK Drønnerterne i Skibhusavisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce