Annonce
Ugeavisen Odense

Bellinge: Britt har åbnet blomsterbutik

Brogårdsvejens Blomster åbnede 1. august med rød løber. Foto: Hasse Frimodt
Britt Bendtsen mener selv, hun er bidt af en blomst bagi. Hun har 1. august, åbnet blomsterbutik på Brogårdsvej i Bellinge.
Annonce

Der er godt gang i butiksåbningerne for tiden i Bellinge. 1. august åbnede Britt Bendtsen, Brogårdsvejens Blomster på Brogårdsvej 18.

Britt har tidligere været selvstændig med egen blomsterbutik. Det var for snart 13 år siden, hvor hun var ejer af City Blomster i Kongensgade, 5000 Odense C. Ligeledes underviste Britt i blomsterbinding i en periode på 13 år, under FOF.

- Da jeg for 13 år siden måtte lukke City Blomster husker jeg, det skete med tårer i øjnene. Butikken var min drømmebutik, og jeg havde lagt så meget sjæl og arbejde i at forsøge at gøre den til en god forretningen, fortæller Britt.


Jeg er bidt af en blomst bagi. Og jeg elsker mit arbejde. Jeg går meget op i at levere kvalitet til kunderne. Blomster er mit liv.

Britt Bendtsen, indehaver


Efter eventyret i to år som selvstændig butiksejer i Odenses gågade, fik Britt arbejde hos Flower Design. Her arbejdede hun i fem år, hvorefter hun blev ansat som daglig leder af Tine P Blomsterbutik i Dalum. En stilling hun har været i de seneste 8 år.

Men Britt har siden lukningen af City Blomster drømt om igen en dag at åbne egen blomsterbutik. Så da hun erfarede, at lokalerne på Brogårdsvej var ledige, tog hun kontakt til Britta, der udlejer ejendommen. Britt har kendt Britta siden barndommen, hvor de legede sammen som ganske små.

- Min mormor byggede huset, jeg nu er nabo til her på Brogårdsvej 18. Og overfor det hus boede min oldefar og oldemor i et bindingsværkshus. Så jeg glæder mig over at drive butik i Bellinge, hvor jeg er kommet meget gennem mine barndomsår. Jeg har også i alder af tyve år arbejdet i Trica Købmanden, der dengang lå i Bellinge, siger Britt.

Britt ser store muligheder i at være selvstændig blomsterhandler i Bellinge.

- Bellinge er en speciel by. Byens borgere er gode til at bakke op om de lokale handlende. Og jeg må da sige, at det holder vand, for jeg åbnede 1. august, hvilket var en kæmpe succes, og siden åbningen har jeg haft enormt travlt, siger Britt.

Brogårdsvejens Blomster tilbyder alt hvad man kan forestille sig en blomsterhandler har at tilbyde.

Britt Bendtsen har åbnet blomsterbutik i Bellinge. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg er bidt af en blomst bagi. Og jeg elsker mit arbejde. Jeg går meget op i at levere kvalitet til kunderne. Blomster er mit liv. Er jeg i skidt humør, hjælper det at komme ind i butikken, for så liver jeg fuldstændig op igen. Så råber jeg lige ”I love it”, inden når jeg træder ind ad butiksdøren, siger Britt.

Brogårdsvejens Blomster forhandler planter, alle former for buketter, alt i blomster til begravelsen. Britt tilbyder udbringning. Og så finder man også et lille twist af brugskunst og loppefund i den nystartede butik.

Åbningstiderne er tirsdag til fredag kl. 9-17.30 og lørdag kl. 8-14

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce