Annonce
Ugeavisen Odense

Bessehjælp: Book en Besse

Flemming Lavsen bor i Højby og er pensionist og koordinator i Odense for BesseKompagniet. Foto: Hasse Frimodt
BesseKompagniet består af rutinerede og pålidelig pensionerede håndværkere, handymænd og havemænd, der elsker at give ud af det, de er gode til.
Annonce

Folkene bag BesseKompagniet er ansvarlig leder Claus Johannesson, 8 Distrikt Koordinatorer samt et kartotek af over 80 udvalgte Besser. Primært håndværkere, handymænd og havemænd m/k.

Claus Johannesson fik idéen til at starte BesseKompagniet. Claus har en ven fra Sverige, som blev ansat i et firma, som ud fra samme ide dækker mange forskellige ydelser og har mere end 1.000 pensionister igang over det meste af Sverige.

BesseKompagniet udgør Danmarks fornemmeste team af erfaring indenfor tømrere, malere, murere, elektrikere, vvs'ere, handy- og havemænd. Et team af pensionerede håndværkere og handymænd, der kan lide deres arbejde. For et meget strengt krav for at blive en del af BesserKompagniet er, at man er over 55 år, på pension og har lyst til at bruge sig selv. Og det krav lever odenseanske Flemming Lavsen fra Højby fuldt ud op til. Flemming er blevet koordinator for BesserKompagniet i Odense.


Vi har også mange dygtige Besser i vores team, som kan lave en større renoveringsopgave/byggeprojekt ude eller inde

Flemming Lavsen, koordinator i Odense


- I 2018 gik jeg på pension . Jeg er en type, der helst skal have noget at stå op til om morgenen, så jeg blev frivillig hjælper i Ældresagen. Og så startede jeg mit eget handymanfirma, fortæller Flemming.

På et tidspunkt for ikke længe siden støder Flemming på konceptet BesserKompagniet.

- Konceptet tiltaler mig, og jeg kontaktede Claus, der har startet det op i Århus og bredt det ud til flere andre jyske byer. Vi finder sammen ud af, at konceptet bør være landsdækkende, og jeg får til opgave at starte det op i Odense, siger Flemming.

Flemming er nu godt i gang med at gøre BesserKompagniet kendt i Odense. Han har i Odense 15 Besser, som er klar til at gå til diverse opgaver som f.eks. forskellige småreparationer, der trænger. Det kan være en dør, der binder, en hane, der drypper eller en låge, der hænger. Besserne kan også lave forbedringer som f.eks. nye lamper, der skal op, nyt skab, der skal samles og på plads, vægfliser over komfuret eller sørge for at male køkkenloftet.

Det er højtid for rens af tagrender lige nu, fortæller Flemming Lavsen, koordinator for BesseKompagniet i Odense. Foto: Hasse Frimodt

- Vi har også mange dygtige Besser i vores team, som kan lave en større renoveringsopgave/byggeprojekt ude eller inde. Vi kan fjerne en væg, lægge nyt gulv, male husets vinduer, vandskure facaden eller opsætte nyt hegn. Beskriv opgaven i formularen på www.besserkompagniet.dk og få et prisoverslag, eller kontakt os om mulighederne for at få et tilbud/overslag. Vores brede team af rutinerede håndværkere sammensættes lige til projektet, siger Flemming Lavsen.

Fakta

Flemming Lavsen, koordinator i Odense.

Telefon 71746565

Hjemmeside: www.bessekompagniet.dk

Facebook: BesseKompagniet

Havearbejde udføres også af BesserKompagniet. Book en Besse til at slå græs, klippe hæk, luge ukrudt, tømme tagrender, beskære træer, buskrydning eller rette/lægge fliser.

- Sommeren går let med andre ting end lige at få ordnet haven og klippe græsplænen som planlagt. Er plænen forvokset til knæhøjde og trænger til den store tur, eller kniber det med den regelmæssige klipning, så er vi altid frisk på at løse opgaven, siger Flemming Lavsen.

Flemming Lavsen er en ud af 15 Besser, som lige nu er tilknyttet BesseKompagniet. Foto: Hasse Frimodt

BesserKompagniet har også tilknyttet computer-Besser, som kan hjælpe med opstart af din nye computer, indstilling og hvordan du bruger din mail, e-box, bank, internetforbindelsen, mobiltelefonen, smart TV mv. Du kan bestille en Besse til at komme hjem og hjælpe dig i gang.

- Vi har også et tilbud til små og mellemstore virksomheder, der vil undgå de faste udgifter på bygningen, på kontoret eller i butikken, siger Flemming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce