Annonce
Ugeavisen Odense

Best of Odense: Stor anerkendelse at vinde

Peter William Mølhøj, centerleder i OBBC Fitness, viser stolt trofæerne frem for Best of Odense sejrene i 2018 og 2020. Foto: Hasse Frimodt
Best of Odense er genialt. Odense har brug for sådan en kåring, og vi er naturligvis stolte over at have vundet både i 2018 og 2020, siger Peter William Mølhøj, centerleder i OBBC Fitness.
Annonce

Peter William Mølhøj Nielsen er en enormt stolt centerleder i OBBC Fitnes. Det er han, fordi OBBC Fitness vandt Best of Odense kategorien Velvære & Motion.

- For os betyder sådan en titel rigtig meget. Jeg vil nemlig meget gerne rose Ugeavisen Odense for dette helt fantastiske tiltag med Best of Odense kåringerne af odenseanske virksomheder. Det betyder rigtig meget for byen, er jeg ret sikker på, vi går i hvert fald meget op i at gøre os fortjent til en nominering og måske en kåring som i år, og som vi også blev det i 2018, siger Peter.


Det er jo en stor anerkendelse af vores center, når vi vinder

Peter William Mølhøj, centerleder


Hos OBBC Fitness, der er beliggende på Rugårdsvej 23, ved man, hvor meget sådan en titel betyder.

- Vi vandt jo prisen i 2018 også. Og her kunne vi efterfølgende konstatere, at set over den lange bane, så var vores medlemstal steget meget mere, end vi var vant til. Og det tilskriver jeg vores sejr i Best of Odense, siger Peter.

OBBC Fitness havde i år ingen forventninger om at løbe med sejren.

- Jeg havde inviteret to gode medarbejdere med til Best of Odense showet i Odeon. Jeg var af personlige årsager ikke selv tilstede, da vi vandt i 2018, så det var nyt for mig at være med til Best of Odense. Men hold da op. Jeg vil gerne rose er flot og storslået arrangement, super fedt show, meget gennemført, og så er det sådan noget, der er med til at løfte byen. Uanset om man er vinder, nomineret eller en af dem, der er blevet indstillet til en nominering, så mener jeg Best of Odense er super godt for byen, da det kan få os alle til at yde det bedste, overfor vores kunder eller medlemmer, siger Peter.

OBBC Fitness endte som tidligere skrevet med at vinde og håber selvfølgelig på at odenseanerne igen får øjnene op for OBBC.

- Det er jo en stor anerkendelse af vores center, når vi vinder. Vi gør jo alt for at skabe de bedste rammer for medlemmerne, og når de så bakker op om centeret og stemmer på os, så betyder det jo, at vi gør noget rigtigt. Det er en god indikator, for det vi går og arbejder med til dagligt, når man får sådan en pris overrakt, siger Peter.

Peter Mølhøj tror at OBBC vinder prisen fordi medlemmerne i OBBC søger det gode fællesskab.

- Vi er ikke en del af en fitnesskæde. Vi har ikke altid de nyeste og mest smarte maskiner, men vi kan så meget andet. Vi kan skabe et godt træningsmiljø, hvor folk hygger sig sammen i vores lounge efter træningen, og hvor alle er velkommen. Vi giver medlemmerne en totaloplevelse med god service, træning og imødekommenhed. Det er det OBBC forsøger at stå for og kan tilbyde medlemmerne, siger Peter.

- Hvordan fejrede I så sejren?

- Ha ha ha……vi fejrede den på en ret anderledes måde. Byen var jo lukket på grund af corona. Ingen værtshuse, barer eller caféer havde åbent, men helt tilfældigt står der en frisk fyr med en pose lunkne dåseøl. Vi har helt vildt lyst til at fejre sejren med en enkelt øl, så jeg tilbyder ham et par måneder træning for tre af hans lunkne øl. Det går han med til. Vi skyller sejren ned, og det fede ved den historie er, at ølsælgeren nu træner i OBBC, siger Peter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Annonce