Annonce
Ugeavisen Odense

Bibliotekerne er klar til genåbning

Da bibliotekerne løbende opdaterer med informationer om genåbningen, henstilles der til, at man holder øje med www.odensebib.dk for nyheder og informationer om genåbningen. Foto: Odense Bibliotekerne
Fra og med den 21. april er det igen muligt at gå rundt mellem reolerne for at finde en god bog eller film på Hovedbiblioteket og bibliotekerne i Dalum, Tarup og Vollsmose.

Odense: Odenses fire store biblioteker er klar til at genåbne efter en længere periode, hvor det kun har været muligt at reservere materialer og hente dem i et begrænset område. Nu kan man igen lede efter bøger og opholde sig i bibliotekernes åbne områder. For at få adgang til bibliotekerne skal man fremvise et gyldigt coronapas.

- Det er et stort skridt for kulturlivet i Odense, at vi nu kan se frem til en genåbning af vores fire største biblioteker. Selv om det har været muligt at reservere og hente bøger i den sidste del af nedlukningen, så skal man ikke underkende, at mange odenseanere har savnet at besøge biblioteket. Nu glæder jeg mig til næste skridt, hvor også de mindre biblioteker åbner, og hvor man igen vil kunne deltage i bibliotekets mange spændende arrangementer, siger rådmand for By- og Kulturforvaltningen, Christoffer Lilleholt (V).

Det kræver et coronapas - enten på telefonen eller et fysisk eksemplar - at få adgang til biblioteket, men det gælder også, at man fortsat skal bruge mundbind/visir og holde to meters afstand til andre gæster og personale. Biblioteket sørger naturligvis også for effektiv rengøring og håndsprit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce