Annonce
Ugeavisen Odense

Billedegalleri: Se billederne af frække Holly, Årets Side 9-pige 2018

De kvindelige former er noget Ekstra Bladets læsere elsker, siger Holly. Privatfoto

Holly vandt for andet år i træk sejren som Årets Side 9-pige og går efter hattricket i 2019. Med sejren fulgte der også en pengepræmie på 10.000 kroner.

Annonce

Mette Mi Søgaard, bedre kendt som Holly, har skrevet historie indenfor Ekstra Bladets årlige kåring af Årets Side 9-pige. For Holly blev forleden den blot anden side 9-pige, som har vundet titlen to år i træk.

- Jeg er ret stolt over at have vundet titlen to år i træk i en konkurrence, som har kørt i 42 år. Og jeg går da helt sikkert efter at vinde titlen i 2019 også, så jeg dermed bliver den første Side 9-pige til at vinde titlen tre år i træk, siger Holly.

Ekstra Bladet har i 42 år vist en daglig Side 9-pige. Hver måned kåres Månedens Side 9-pige, som så går videre til konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige. Det er Ekstra Bladets læsere, der stemmer om, hvilke af de tolv piger, der har vundet månedspræmierne, som skal kåres som Årets Side 9-pige.

Jeg satser på at få lavet en masse fede billeder, så jeg kan vinde titlen igen som Årets Side 9-pige 2019

Holly
Annonce

Underviser i Husmorstrip

Holly vandt for første gang titlen i 2017 og nu også i 2018.

- Jeg har været Side 9-pige i 10 år. Det er en stor ære for mig at vinde. Udover æren fulgte der også en check med 10.000 kroner - penge jeg glæder mig til at bruge på en ferie sammen med min kæreste, Kim Kejser. Og så skal jeg ud og købe stoffer for pengene. Altså stoffer til fremstilling af tøj. For jeg syr nemlig min kærestes underbukser, hvilket vi har det sjovt med herhjemme. Det startede lidt for sjov. Men han er blevet så vild med mine kreationer, at han ikke vil gå med andre end dem, jeg har syet til ham, griner Holly.

Holly og kæresten Kim har også det til fælles, at de tager ud til kvindelige selskaber og underviser i husmorstrip.

- Jeg har i mange år arbejdet som stripper. Men jeg stoppede med at tage ud og lave shows for år tilbage. Man skal jo stoppe på toppen, hvilket jeg gjorde. Men jeg tilbyder nu sammen med Kim at tage ud til kvindelige selskaber og undervise dem i det, jeg kalder husmorstrip. Her lærer vi kvinderne nogle små frække tricks, som de kan tage med hjem og prøve overfor deres mand eller kæreste. Min egen kæreste er med, fordi så kan kvinderne prøve det, jeg har lært dem, af på ham. Og er der stemning for det blandt deltagerne, kårer Kim den kvinde, han synes lavede det frækkeste husmorstrip, siger Holly.

Holly er en eftertragtet Side 9-pige model. Privatfoto
Annonce

+30 piger er et hit

Holly, der til dagligt arbejder som veterinærsygeplejerske, underviser også i Chairtease og Twerk hos iPole Odense. Og Holly havde lovet at fejre Side 9-pige kåringen ved at give "Patkager" til alle på holdet. Kagerne fik hun lavet af cupkakes-specialisten Ohana Kager/Ohana Cupkakes.

- Jeg møder meget sjældent fordomme over det at være Side 9-pige. Og med årene er det bare som om, jeg bliver mere og mere populær blandt Ekstra Bladets læsere. Det lader til, at læserne er mest vilde med piger over 30 år, som ser forholdsvis naturlige ud uden for meget plastik i kroppen. Og så har jeg hørt fra læserne, at de godt kan lide mit smil og mine kvindelige former, hvilket jeg sætter pris på. For det er jo læserne, der er med til at kåre, hvem der skal være Årets Side 9-pige, siger Holly, der er fyldt 36 år.

Annonce

Se Hollys billedegalleri

Alderen betyder dog ikke noget for hende. Hun har ingen planer om at stoppe som Side 9-pige, hvor man kan blive ved, til man fylder 40 år. Hun og kæresten har allerede booket tid hos fotografen "Covermodel", der skyder Side 9-pige billederne for Ekstra Bladet.

- "Covermodel" skyder billederne af mig til Side 9-pige konkurrencen og også dem, jeg stiller op med som Se og Hør-pige. Og Kim får i samme forbindelse taget billeder til Se og Hør-manden. Jeg satser på at få lavet en masse fede billeder, så jeg også kan vinde titlen som Årets Side 9-pige 2019, siger Holly.

På www.uao.dk kan du se billeder af Holly i billedegalleriet. Der er privatbilleder, billeder taget fra den store aften da Holly blev Årets Side 9-pige 2018 samt billeder taget af blandt andet fotograf Lasse Baltzer.

Holly tror hun vinder på grund af sine naturlige kvindelige former. Privatfoto
Holly elsker at stå model, og har tidligere arbejdet som stripper. Privatfoto
Shhhh..... visker Holly til fotografen. Privatfoto
Holly pynter omkring et juletræ. Privatfoto
Holly med checken på 10.000 kr. og et stort udvalg af hendes Side 9-pige billeder gennem de sidste 10 år. Foto: Hasse Frimodt
Holly syer kærestens underbukser. Foto: Hasse Frimodt
Ved kåringen til Årets Side 9-pige. Privatfoto
Holly delte "Patkager" ud til eleverne hun underviser hos iPole. Kager hun havde lovet at give, hvis hun vandt Årets Side 9-pige 2018. Privatfoto.
Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen stod for præmieoverrækkelsen ved Årets Side 9-pige kåring. Privatfoto
Holly ved kåringen. Privatfoto
Holly her fotograferet sammen med kæresten Kim, der poserer flot i Hollys hjemmesyede underbukser. Privatfoto
Holly og kæresten Kim under deres ferie i Frankrig i 2018. Privatfoto
Jubiiiiii, jeg vandt igen i år Årets Side 9-pige konkurrencen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce