Annonce
Ugeavisen Odense

Billetsalget til “Busters Verden” er startet

Fra H.C. Andersen Festspillenes opsætning af ”Folk og røvere i Kardemomme by”. Pr-foto
H.C. Andersen Festspillene er klar med endnu et vinterspil på Magasinet
Annonce

Farvergården: H.C. Andersen Festspillene åbnede mandag billetsalget til årets familiemusical ”Busters verden” med en opfordring til, at så mange som muligt vil besøge forestillingen.

”Vi håber på, at alle bakker op om H.C. Andersen Festspillene og køber billetter allerede nu, da det er en stor satsning i denne corona tid”, lyder det i en pressemeddelelse fra H.C. Andersen Festspillene, der fortsætter således:

”Der er ikke mange, der ikke kender Buster, hans lillesøster Ingeborg, Joanna og ikke mindst den hidsige teenager Store-Lars. Kort sagt, der er lagt op til en forrygende og sjov vinterforestilling på Magasinet. Vores skuespillertrup er allerede godt i gang med prøverne, hvor der både spilles, danses og synges, og hele holdet er på plads”.

Annonce

Svensk på dansk

Ifølge instruktøren, Carsten Friis, er tryllekunstneren Buster den danske udgave af Pippi eller Emil - en dreng der ikke lige passer ind i de gængse rammer, men som står ved det og tør gå egne veje.

- Bjarne Reuters skønne musicaludgave af “Busters Verden” er et moderne eventyr, hvor indhold og sublim fortællekunst forenes og tilsammen giver publikum en sjov, rørende, eftertænksom og livsbekræftende oplevelse, siger han.

Busters Verden

”Busters verden” har premiere på Magasinet torsdag den 7. januar kl. 19.00.

Der spilles i alt 14 forestillinger.

Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. 20 min. pause.

Der er dobbelt forestillinger både lørdag og søndag.

Billetprisen er for voksne 150 kr. og for børn til og med 12 år 140 kr.

Billetter kan købes på www.hcandersenfestspillene.dk

Annonce

Flereårig succes

H.C. Andersen Festspillene er et af Danmarks største friluftsspil og en vigtig kulturmedspiller i Odense og omegn. Festspillenes seneste forestilling ”Nattergalen”, der blev opført I Den Fynske Landsby i sommeren 2019, samlede over 20.000 gæster, mens dette års planlagte sommeropsætning af ”Tommelise” måtte aflyses på grund af corona-situationen

I 2016 introducerede H.C. Andersen Festspillene for første gang en familieforestilling på Magasinet i Odense, hvor de opførte Astrid Lindgrens ”Pippi” som musical og har sidenhen opført ”Folk og røvere i Kardemomme by”, ”Emil fra Lønneberg”, ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” og igen ”Pippi”. Alle forestillinger på Magasinet har været næsten udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce