Annonce
Ugeavisen Odense

Birthe Kjær sang Provstegaardshjemmet op

Kathrine Petersen fyldte 90 år og Birthe Kjær var så venlig at synge hende en sang. Sikke en oplevelse. Foto: Provstegaardshjemmet
Annonce

Bolbro: Det plejer at være ganske festligt, når Provstegaardshjemmet holder sin årlige nytårsfrokost for beboere, pårørende, personale, frivillige og bestyrelse - men i år fik menuen et ordentlig nøk opad.

Birthe Kjær akkompagnerede den lækre mad med sang for publikummet, der tydeligt begejstret sang med - enkelte af beboerne var endda oppe på fødderne til en svingom.

Det var alle de gode, kendte sange, der gjaldede i spisesalen, så alle der var med nok sent vil glemme oplevelsen. Og mon ikke de også for en stund kunne tænke tilbage på de glade 80'ere?

Især Kathrine Petersen, der fyldte 90 år på selve dagen, kunne tage et godt minde med sig ind på sit værelse - for den blonde sangerinde med den store stemme sang nemlig fødselsdagssang for fødselaren.

Det eneste negative at pege på for Provstegaardshjemmet er nu, at det nok bliver temmelig svært at overgå frokosten til næste år.

Enkelte beboere kunne ikke dy sig for at svinge de gamle træben. Foto: Provstegaardshjemmet
Stor glæde at spore ved Birthe Kjærs besøg. Foto: Provstegaardshjemmet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce