Annonce
Ugeavisen Odense

Bliv kraniosakral terapeut

Dorte Strøm Jeppesen tilbyder kraniosakral terapeut uddannelse. Foto: Hasse Frimodt
Dorte Strøm Jeppesen tilbyder kraniosakral terapeut uddannelse. Undervisningen starter 4. september og foregår i lokaler hos "Dit Alternativ" i Vestergade.
Annonce

Går du med et ønske om at blive Kraniosakral terapeut?

Eller er du allerede uddannet ved en anden skole og blot ønsker at få flere kurser indenfor dette område, så har du nu muligheden for at starte på den nystartede Kraniosakral uddannelse, som Dorte Strøm Jeppesen tilbyder fra onsdag den 4. september i lokaler hos "Dit Alternativ" i Vestergade 39, 2.sal

Dorte er oprindelig sparekasseuddannet og blev efterfølgende uddannet indkøbs- importøkonom, hvilket hun arbejdede som i 16 år. Men hun har altid haft en stor interesse for alternative behandlingsformer.

- Jeg havde længe gået med lysten til at hjælpe andre mennesker af med deres problemer, både de fysiske og psykiske. I maj 2005 tog jeg mit første kursus indenfor Reiki healing. Og herefter vidste jeg, at jeg ville leve af at arbejde som alternativ behandler, siger Dorte.

Dorthe tog efterfølgende flere Reiki uddannelser, og hun kunne i 2009 kalde sig Reiki mester. I 2010 blev hun uddannet Reiki lærer, og hun har siden da tilbudt kurser i Reiki healing.

- Jeg blev selv uddannet kraniosakral terapeut i 2009. En behandlingsform som arbejder godt sammen med Reiki. I sommeren 2008 startede jeg på fuld tid egen klinik, Healing & Helse v/Dorte Strøm Jeppesen, hvilket jeg ikke har fortrudt et eneste sekund siden, siger Dorte.

Annonce

Kom til informationsmøde

Dorte bliver i 2017 kontaktet af indehaveren af det, der engang hed Odense Zonecollege. Man ønskede at tilknytte Dorte som underviser.

- Jeg skulle stå for kraniosakral terapeut uddannelsen. Det var en spændende udfordring, som jeg sagde ja tak til. Men nu tilbyder jeg selv kraniosakral tereaput uddannelse. En uddannelse, der er opbygget i moduler, som kan tages enkeltvis. Man kan derfor vælge at tilmelde sig et modul ad gangen. Men man kan også tilmelde sig hele uddannelsen, siger Dorte.

Undervisningen foregår hver onsdag aften fra kl. 16.30-21.30. Modulerne udbydes fortløbende, og man kan derfor ved at følge disse moduler færdiggøre sin uddannelse som kraniosakral terapeut efter ca. 1 1/2 år, hvor det vil være muligt at gå op til eksamen.

Prisen for hele uddannelsen løber op i 39.800 kroner, som kan betales med en fast månedlig betaling

Onsdag den 21. august kl. 19-21 afholder Dorte et informationsmøde omkring uddannelsen. Tilmelding er nødvendigt og kan gøre via telefon: 40440863 eller mail: info@healing-helse.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce