Annonce
Ugeavisen Odense

Bobler vil ud: Snart springer propperne igen

Ved sidste års champagnefestival var der mange, som fik smagt på den boblende drik. Pr-foto
Champagnefestival.dk Odense debuterede sidste år, og det gik så godt, at arrangørerne har besluttet sig for at gentage succesen til sommer
Annonce

Odense Havn: Lørdag den 13. juni inviteres alle elskere af den boblende drik til champagnefestival hos Alfred & Kamilla i det "Røde Pakhus" på havnefronten i Odense.

Billetten giver adgang til 10 forskellige glas champagne – alle nøje udvalgt fra det berømte Champagnedistrikt i Nordfrankrig og skænket af importører og vinhandlere. Ønsker du at smage flere champagner end de allerede udvalgte 10, vil der være mulighed for at købe yderligere smagsprøver glasvis på de enkelte stande.

Du kan også forudbestille en stor Champagne Tapas-tallerken fra Alfred & Kamilla. Desuden giver billetten adgang til afterparty fra kl. 19-01, hvor der vil være musik ved DJ Frank´e, stor champagnebar samt salg af øl, vand mv. Billetter til festen om aftenen sælges også særskilt.

Festivalen arrangeres af erfarne vin- og festivalfolk: Jakob Søfelde-Hansen (Rosé Festival Odense og Portvinsfestival.dk), Niels-Martin Sand (medarrangør Nattens Dronning) og Lars S. Jørgensen (underviser Business Collage Syd og selvstændig vinhandler).

Trekløveret har opgraderet flere ting i forhold til sidste år, så alt er rede til en stor og festlig eftermiddag og aften.

Tid og sted: lørdag den 13. juni 2020 kl. 13.00 til 18.00, Sverigesgade 16, 5000 Odense C.

Billetsalg og yderlig information: www.champagnefestival.dk

Ole Henriksen deltog ved debuten sidste år og gav en opvisning i, hvordan man fjerner proppen med en sabel. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce