Annonce
Ugeavisen Odense

Bolig: Estate Odense Lejligheder hos Bellacci Design

Fra venstre ses Stefan Birkholm, ejendomsmægler & filialchef, Oliver L. Esbensen, salg & vurdering samt Kristoffer Schultz, indehaver, salg & udlejning. Foto: Hasse Frimodt
Estate Odense Lejligheder har åbnet kontor hos Bellacci Design. Begge forretninger ser frem til, at dele lokalerne i Vestergade.
Annonce

Et nyt spændende koncept har set dagens lys i Odense. Det er virksomheden Estate Odense Lejligheder, som har åbnet kontor i Odense C. Det specielle ved den åbning er, at kontoret er beliggende inde i lampeforretningen Bellacci Design i Vestergade 104, stuen.

Her finder man tre friske unge fyre, Stefan Birkholm, ejendomsmægler & filialchef, Oliver L. Esbensen, salg & vurdering samt Kristoffer Schultz, indehaver, salg & udlejning.


Vi går målrettet efter at tage os af lejlighedsmarkedet i Odense

Stefan Birkholm


- Vi brænder for det nye, spændende koncept, som vi selv syntes er helt genialt for både Bellacci Design og Estate Odense Lejligheder. Huslejen i midtbyen er pænt høj, så hvorfor ikke deles om den og forhåbentligt tiltrække mennesker ind til begge forretninger, siger Stefan Birkholm.

Estate Odense Lejligheder er beliggende på hjørnet af Ny Vestergade og Vestergade, hos Bellacci Design. Foto: Hasse Frimodt

Estate Odense Lejligheder har valgt at specialisere sig og have fokus på salg og udlejning af lejligheder i Odense. Og så samarbejder man med Nybolig, Palle Jensen, hvorfra alle tre har været ansat inden åbningen af Estate Odense Lejligheder.

- Vi går målrettet efter at tage os af lejlighedsmarkedet i Odense. Her mener vi selv, vi er ret skarpe, hvilket vi glæder os til at skulle ud og bevise. Vi står for salg og udlejning af lejligheder i Odense. Vi er tre dynamiske og målrettede personer med flere års erfaring indenfor salg af lejligheder, projekter og andelsboliger i Odense. Vi tror på, at præsentationen af din lejlighed er det absolut vigtigste, når du skal sælge din lejlighed, siger Stefan Birkholm.

De tre friske unge mænd har masser af gåpåmod og er klar med et tilbud til dem, der ønsker, de varetager salget af deres lejlighed.

- Vi har fokus på personlige relationer samt målretter vores annoncering på sociale medier med en personlig sneak peak video samt med opslag på facebook og instagram, siger Kristoffer Schultz.

Fakta

Estate Odense Lejligheder

Adresse: Vestergade 104, stuen (Bellacci Design)

Telefon: Tlf. 63110100

Instagram: estateodense_lejligheder

Facebook: Estate Odense Lejligheder

Estate Ejendomsmægler:Estate Odense lejligheder | Ejendomsmægler
https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/fyn/estate-odense-lejligheder

Hjemmeside:

Du kan også følge Estate Odense Lejligheder på facebook og instagram, hvor de har skabt et univers, hvor både køber og sælger samt boliginteresserede kan finde informationer om alle deres lejligheder samt finde inspiration til boligindretning.

- For mig er det helt fantastisk at have fået tre unge, friske mænd ind i butikken. Det er med til at give mere liv i dagligdagen, og så kan det jo være, at der kan falde et lampesalg af engang imellem, når de har gæster indenfor til en bolighandel, siger Christian Bellacci, indehaver af Bellacci Design.

I baggrunden ses Christian Bellacci som har udlånt en del af butikken til Estate Odense Lejligheder. Siddende Stefan Birkholm, til venstre, Oliver L. Esbensen og Kristoffer Schultz, indehaver. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce