Annonce
Ugeavisen Odense

Bonderøv i Kvickly Dalumcentret

Oplev den charmerende bonderøv Frank Erichsen i Kvickly Dalumcentret. Pressefoto
Kom til foredrag med Bodenrøven, Frank Erichsen, tirsdag aften den 26.november.
Annonce

Oplev den charmerende bonderøv Frank Erichsen, når han holder foredrag i Kvickly Dalumcentret, Tirsdag d. 26. november kl. 19-21. Her vil Bonderøven, fortælle om livet på gården med alt hvad dertil hører, og kom bag de populære udsendelser kendt fra tv. Med sit levende og troværdige foredrag underholder Frank Erichsen med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Bonderøven” og giver tips til et liv med selvforsynende landbrug.

Den gamle gård på Djurs, Kastaniegården, danner ramme om den populære tv-serie, hvor man følger Bonderøvens daglige liv året rundt. Dyrene skal passes og slagtes, der skal bygges og repareres, og det hele skal helst ske ved håndkraft, så der er bestemt nok at se til. Ikke mindst fordi Frank samtidig også har både kæreste og børn. Franks drøm er at drive selvforsynende landbrug og dermed opnå et mere enkelt liv, og med en opvækst i Agerskov i Sønderjylland, og et jordlod, som han som 10-årig selv kunne dyrke, har interessen for selvforsyning og landbrug faktisk altid været en del af ham.

Book billet til en hyggelig og inspirerende aften, hvor Bonderøven giver sit bud på, hvordan vi nærmer os det enkle og gode liv gennem selvforsyning, og ikke mindst hvordan vi kombinerer det daglige arbejde med familielivet. Med Frank Erichsen får du en inspirerende og helt særlig oplevelse med et autentisk og fantastisk sympatisk menneske, der sætter hverdagen i perspektiv.

Foredrag med "Bonderøven"

Foredrag med "Bonderøven" Frank Erichsen.

Tirsdag d. 26. november kl. 19-21 i Kvickly Dalumcentret.

Billetpris kr. 200,-

incl. kaffe/ the og lidt sødt i pausen.

køb din billetter på Kvickly Dalums facebookside eller i Kvickly Dalums kiosk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce