Annonce
Ugeavisen Odense

Borgerhus med nye husregler: Borgerservice er klar til genåbning

Odense Borgerhus holder åbent igen fra den 28. maj, og der vil være sørget for, at alle retningslinjer vedrørende smittefare er overholdt. Foto: Kurt Rasmussen
Fra torsdag den 28. maj åbner dørene til Borgerservice igen for borgere, men som noget nyt skal man bestille tid, inden man møder op.
Annonce

Østre Stationsvej: Odense Kommune er klar til at genåbne Borgerservice. Det sker torsdag den 28. maj, hvor borgere i Odense igen har mulighed for at møde op i Borgerservice for at få hjælp.

Tidsbestilling nødvendig

Det er dog kun muligt at få hjælp i Borgerservice, hvis man på forhånd har bestilt tid. Dette gælder, uanset hvad man ønsker hjælp til.

I løbet af onsdag den 27. maj kan man bestille tid på siden https://reservation.frontdesksuite.com/odense/borgerservice.

Borgerservice forventer, at mange ønsker at møde op for at få hjælp, og derfor indstiller vi til, at man ikke booker en tid de første dage, hvis det kan vente.

Rådmand glæder sig

Genåbningen af Borgerservice i Odense Kommune glæder rådmand Jane Jegind (V).

- Jeg er meget glad for, at vi nu er kommet så langt, at vi kan tage imod borgerne i Borgerservice igen, selvom det sker med nogle ændrede vilkår. Vi har været vant til, at man kunne gå ind og få hjælp direkte fra gaden, men nu skal man bestille tid på forhånd. Det bliver lidt anderledes, men jeg håber, at borgerne i Odense tager godt imod det, og at det forhåbentlig bliver en god oplevelse, da man i princippet undgår at stå længere tid i kø, siger Jane Jegind.

Nye husregler

Inden genåbningen af Borgerservice, bliver Borgernes Hus gjort klar, så både borgere og medarbejdere møder tydelig skiltning og vejledning, som lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Af hensyn til medarbejdere og andre besøgende i Borgernes Hus er det fortsat vigtigt, at man ikke møder op, hvis man har symptomer på sygdom.

Læs mere om genåbningen af Borgerservice og tidsbestilling på www.odense.dk/borgerservice eller ring til Odense Kommunes kontaktcenter på telefon 66 13 13 72

/Kuras

Vi har været vant til, at man kunne gå ind og få hjælp direkte fra gaden, men nu skal man bestille tid på forhånd. Det bliver lidt anderledes, men jeg håber, at borgerne i Odense tager godt imod det, og at det forhåbentlig bliver en god oplevelse, da man i princippet undgår at stå længere tid i kø

Jane Jegind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce