Annonce
112

Brand i bil menes at have startet voldsom brand i stråtækt hus

En brand tidligt fredag morgen har beskadiget et hus i Stige. Ilden skal have spredt sig fra en bil, som var brudt i brand tæt på huset.
Annonce

Stige: Det var angiveligt en brand i en bil, som tidligt fredag morgen var skyld i, at et stråtækt hus på Grønnegyden i den nordlige del af Odense brød i brand. Det oplyser Fyns Politi på baggrund af de foreløbige oplysninger fra vidner på stedet.

Klokken 4.14 fik Beredskab Fyn og politiet alarm om branden, og da brandfolk nåede frem til stedet, kunne de konstatere, at ilden havde godt fat i både stråtaget og selve bygningen.

Brandfolkene var først lidt før klokken ni fredag morgen færdige med slukningsarbejdet. Da stod det klart, at huset var brændt helt ned.

Politiet har endnu ikke nogen forklaring på årsagen til branden i bilen, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Thomas Bentsen.

- Det er ikke blevet belyst ved de vidneforklaringer, vi har fået. Og det vil nok ikke give noget at søge efter brandbare væsker i bilen, for der er jo også en benzintank i den, konstaterer han om den udbrændte VW Beetle, der stod tæt op ad huset.

En del af huset er udlejet til nogle mænd, som vagtchefen formoder er ansat i et af gartnerierne i området. Der var tre til stede, da huset brød i brand i nat, og Thomas Bentsen fortæller til TV2 Fyn, at en af dem er kommet lettere til skade i forbindelse med branden.

- Da vi kommer derud, er der en hektisk aktivitet, hvor nogle mænd løber frem og tilbage med spande med vand og forsøger at slukke ilden i taget. Da de løber frem og tilbage med vand, er der så meget røg i gårdspladsen, at han ikke kan se døråbningen og rammer ind i en mur og får en flænge i panden, siger Thomas Bentsen.

Foto: Local Eyes.
Et stråtækt hus på Grønnegyden i det nordvestlige Odense udbrændte natten til fredag. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce