Annonce
Ugeavisen Odense

Brandts tyvstarter julestemningen

Brandts Klædefabrik tager hul på julehyggen fredag 15. november. Pr-foto
Dagen før det store juletræ tændes på Flakhaven, inviterer Brandts klædefabrik til et hyggelig familiearrangement ved Amfiscenen.
Annonce

Brandts Passage: Der er julestemning med traditioner og underholdning for de juleglade, når Brandts Klædefabrik tager fat på julen. I den gamle fabrik er der julesang på Amfipladsen, varmende lækkerier for hele familien, og godteposer til børnene fredag d. 15. november fra kl. 16.30-17.30.

- Julen er speciel, fordi den er indbegrebet af hyggelig atmosfære. Og så må julen gerne være det vi plejer - bare med lidt ny pynt på. Og så er julen bare bedst, når vi er sammen - offline, lyder der fra Annelene Hausmann, Manager for Brandts Klædefabrik i en pressemeddelelse.

- Traditionen tro udsmykkes området med julepynt og glimtende julelys, der byder hjertevarmen velkommen. På Amfipladsen har vi besøg af det dygtige og store gospelkor, Nardus v/Mette Risager, der synger julen ind.

- Der er mulighed for at smage på julen og varme hænderne med hjemmelavede lækkerier. Fx klejner fra Konditoriet Kagedåsen og varm hvid gløgg fra Fredo’s Coffee Right. Café Chino bager gammeldags æbleskiver og Studenterhus Odense serverer lune vafler. Til den større sult er Kong Volmer klar med lækre juleburgere.

- Til julen hører også chokolade, og det må gerne være lidt anderledes. Derfor har vi inviteret det lille fynske familiefirma ”Ærli’ flødeboller” på besøg. Det er julesmag uden gluten, laktose og E-numre, og til gengæld er det økologisk, håndlavet og med belgisk chokolade.

- Det bliver en eftermiddag i julens tegn med lunende godter og skøn juleklang for alle. Og er man til mere jul, så vær også med til juletræstændingen i byen på Flakhaven om lørdagen, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce