Annonce
Ugeavisen Odense

Byens Træ hedder nyt gavlmaleri i Odense

Gavlmaleriet "Byens Træ" kan ses i Christiansgade 20. Pressefoto
Kunstneren NO Title står bag nyt gavlmaleri ved Sukkergården. Maleriet er lavet på en af Bøg Madsen Ejendomme ved Sukkergården på Christiansgade.
Annonce

Dette gavlmaleri er malet på en bygning ved Sukkergården på Christiansgade 20 i Odense. Maleriet hedder ”Byens træ” og er et stiliseret rundt træ, som forgrener sig ud over muren. Det enkle sort-hvide motiv inspireret af papirklippet som kunstform og træder skarpt frem på den sorte baggrund. Inde i de tætte grene ses fugle og blade, og i baggrunden bugter et bølgemotiv. Gavlen er stillet til rådighed af Bøg Madsen Ejendomme. Projektet er støttet af By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune og Ingeniør N.M. Knudsens Fond.

Gavlen er malet af No Title, som er en dansk kunstner, som arbejder med vægmaleri, gavlmaleri, street art og andre typer af offentlig udsmykning. No Titles vægmalerier kan findes på vægge, mure og gavle i mange byer både i Danmark og i udlandet.

Malerierne er især præget af et enkelt grafisk udtryk, symmetri og et monokromt farvevalg, som resulterer i iøjnefaldende visuelle verdener. Motiverne tager ofte udgangspunkt i systemer og organiske strukturer i naturen og kroppen samt spændingsfeltet mellem menneskers tankemønstre og relationer.

No Title har udført en bred vifte af udsmykningsopgaver for mange typer af modtagere.

Se mere på hjemmesiden www.notitle.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce