Annonce
Ugeavisen Odense

Byliv: Kendt odenseansk værtshus har fået nye ejere

Gregers Schmidt,tv., driftsansvarlig og partner i BarGroup og Ditte Andersen, bestyrer af Sir Club hænger ud ved poolbordet, mens Bjørn Hentze, partner i Bargroup kigger til. Foto: Hasse Frimodt
Værtshuset Sir Club, i Nørregade 49, har fået nye ejere. Det er BarGroup der har overtaget Sir Club.
Annonce

De plejer ellers at være ret hurtige i BarGroup. Men i tilfældet med Sir Club, måtte de i første omgang se sig slået.

- Vi var simpelthen for langsomme ude af startblokken, da Sir Club i Nørregade 49 var sat til salg tilbage i 2017. Så dengang gik vi glip af at overtage en af Odenses gamle beværtninger. Derfor har vi holdt godt øje med stedet de sidste år, i håb om at vi en dag kunne overtage Sir Club, siger Bjørn Hentze, partner i BarGroup.

Tilbage i februar 2020 gik de første forhandlinger så i gang. Men så kom coronaen, og BarGroup-ejerne turde ikke afslutte handlen af frygt for hvad fremtiden ville bringe.

- Vi frygtede for vores forretninger. I starten af corona-nedlukningen var der ikke nogen, der snakkede om hjælpepakker, så vi anede simpelthen ikke, om vi kunne overleve. Men i slutningen af maj genoptog vi igen forhandlingerne med Sir Club-ejeren, og 15. juni kunne vi så fejre, at Sir Club var blevet en del af BarGroup, så vi nu har otte restaurationer i Odense, siger Bjørn Hentze.


Vi var simpelthen for langsomme ude af startblokken, da Sir Club i Nørregade 49 var sat til salg tilbage i 2017.

Bjørn Hentze, partner i BarGroup


Sir Club fortsætter som altid. Selvom der er kommet nye ejere vil stamgæsterne ikke mærke det, udover opgraderinger som nyrenoverede lokaler. BarGroup har investeret over 100.000 kr. i et nyt køleanlæg, som sikrer at øllet holder sig

- For os er det vigtigt at bevare den stemning, der gennem årene har kendetegnet Sir Club. Vi er derfor glade for, at personalet i Sir Club alle har ønsket at fortsætte. Det betyder, at Ditte Andersen, der har fem års ansættelse i Sir Club, er bestyrer af stedet, siger Gregers Schmidt, driftsansvarlig og partner i BarGroup.

Fra venstre ses Bjørn Hentze, partner i Bargroup, Ditte Andersen, bestyrer af Sir Club og Gregers Schmidt, driftsansvarlig og partner i BarGroup. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg ser det som et stort plus for Sir Club, at vi er blevet en del af BarGroup. Ejerne har bevist, at de vil skabe de bedste rammer, der hvor de driver restaurationer, så jeg kan kun se det som en fordel for Sir Club, os som personale og gæsterne, siger Ditte Andersen.

Sir Club er beliggende i Nørregade. Den er en blanding mellem en pub, sportsbar og bodega. Sir Club har gennem årene været kendt for sit store fokus på øl.

- Vi har 27 fadølshaner med 24 forskellige slags øl. Vi har som tidligere nævnt fokus på specialøl og god kvalitetsøl. Men vores bartendere er også ret gode til at lave drinks og cocktails, siger Bjørn Hentze.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vind to vagtmænd

Annonce