Annonce
Ugeavisen Odense

Café Ådalen i Næsbyhallerne

Sune Westphal har flyttet Café Ådalen til Næsbyhallerne, hvor han tiltrådte i foråret som forpagter. Foto: Hasse Frimodt
Sune Westphal er den nye forpagter af caféen i Næsbyhallerne. Sune drømmer om at skabe en god forretning, hvor han også tilbyder mad ud af huset.
Annonce

Næsbyhallerne fik i foråret ny forpagter. Sune Westphal hedder den nye mand, som nu skal sørge for, at brugerne af Næsbyhallerne kan nyde god mad og drikkelse i caféen. Sune kommer fra en stilling som forpagter af Café Ådalen hos Odense Boldblub.

- Jeg tiltrådte som forpagter af Café Ådalen i marts 2018. Her sørgede jeg blandt andet for, at OB´s professionelle spillere altid havde sund og nærende kost efter deres træninger, ligesom de altid skulle have god mad med til udekampene i Superligaen. Jeg var glad for mit arbejde i Ådalen, og resultaterne i det år jeg bespiste spillerne har jo ikke været bedre i mange år, end de var i det år, jeg sørgede for sund og nærende kost til spillerne, siger Sune Westphal.

I december 2018 havde Sune de første snakke med bestyrelsen i Næsbyhallerne. De ønskede at tilknytte Sune som forpagter, og Sune var klar til at rykke ind med endnu en Café Ådalen i Næsbyhallernes lokaler.

- Jeg havde egentlig tilrettelagt min fremtid som forpagter både i Odense Boldklub og Næsbyhallerne, men i starten af 2019 blev samarbejdet med OB´s amatørafdeling problematisk, og jeg stopper derfor som forpagter i Odense Boldklub. Det betyder, at jeg nu vil drive Café Ådalen videre i Næsbyhallerne, siger Sune Westphal.

Annonce

Vil skabe mere liv i Næsbyhallerne

Sune holder åbent i Næsbyhallerne mandag til torsdag kl. 16.30-22, fredag kl. 16.30-20 samt efter behov i weekenderne. Han ønsker at gøre Café Ådalen attraktiv for både unge og ældre i området.

- Jeg vil rigtig gerne se flere generationer komme i hallen. Til de ældre går jeg med planer om at lave arrangementer, som vil gøre det sjovt for dem at komme og møde andre ældre i området. Det kan være til en kop kaffe med brød eller madarrangementer. Jeg tilbyder altid ugens ret og på sigt måske også en dagens ret. Derudover har vi i Næsbyhallerne et stort lokale med plads til 80 mennesker, hvor vi kan afholde arrangementer. Og til de mindre selskaber har vi et andet lokale med plads til 40 personer. Jeg tilbyder også frokostordninger ud af huset til virksomheder i Odense, siger Sune Westphal.

Sune Westphal er oprindelig uddannet slagter. Han blev udlært hos Mesterslagteren Fåborgvej. Han har blandt andet arbejdet i slagterforretningens køkkenafdeling, hvor han fik stor erfaring i at tilberede lækre retter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce