Annonce
Ugeavisen Odense

Café A åbner i Rosengårdcentret

Efter længere tids forberedelser er daglig leder, Thea Lützow Frid (tv) sammen med HR- og kommunikationschef, Stine Pedersen, klar til at åbne Café A i Rosengårdcentret. Foto: Kurt Rasmussen
Med en nyåbnet Café A, er der kommet et frisk pust til cafélivet i Rosengårdcentret
Annonce

Ørbækvej: Folk stod tålmodigt og ventede på, at der blev givet adgang til den åbne cafélounge med forskelligfarvede bløde sofaer og stole ved lilla indgang i Rosengårdcentret onsdag i sidste uge.

Præcis klokken 12 blev spændingen forløst, og gæsterne kunne indtage deres pladser i den nye café.

- Vi har store forventninger til caféen, siger Stine Pedersen, der er HR- og kommunikationschef for DV-koncernen, som rummer blandt andet kæderne Dalle Valle og Café A samt Cassandre bistro.

- Café A har været planlagt længe. Vi har haft stor succes med Dalle Valle, der også ligger her i Rosengårdscentret, så vi er utrolig glade for at kunne åbne en Café A her i centeret også, siger hun.


Vi har fået en masse lykønskninger og blomster fra vores naboer her i centeret, som er glade for at vi er kommet. Det er et godt center I har her i Odense

Stine Pedersen


Annonce

Konkurrenceklar

Stine Pedersen har bemærket, at centret råder over mange caféer i forvejen, men det mener hun ikke, er noget problem.

- Nu har jeg været her i flere dage og har bemærket, at de alle er meget velbesøgte, så jeg er sikker på, at der også er plads til vores café, siger hun.

Og i konkurrencen med de andre caféer mener hun, at Café A står godt.

- Vi har plads til 150 gæster, og det er også kendetegnende ved vores koncept, og det er derfor, vi kan holde nogle lave priser, siger hun og forklarer, at en speciel app er med til at give specielle rabatter.

- Hvis man downloader vores app, får man halv pris på alt mad, siger hun.

Og menukortet dækker med sine retter en hel indkøbsdag lige fra brunch over frokostmenuer til tungere kødretter.

- Vi har specificeret cafeen til at have et mindre menukort med a la carte-retter samt helt traditionelle caféretter, og kvaliteten er den samme som andre steder, siger Stine Pedersen og fortæller, at de 150 siddepladser er fordelt på et lounge-område og et mere typisk spiseområde.

- Men folk bestemmer selv, hvor de vil spise, siger hun, mens hendes personale er i gang med at betjene de allerførste kunder, der har indfundet sig i caféen.

Men allerede inden åbningen havde Stine Pedersen samen med sit personale fået besøg af den mere uofficielle slags i caféen.

- Vi har fået en masse lykønskninger og blomster fra vores naboer her i centeret, som er glade for at vi er kommet. Det er et godt center I har her i Odense, lyder det fra Stine Pedersen, der ikke er i tvivl om, at caféen vil blive en succes.

- Jeg har kæmpeforventninger til den her café, siger hun, mens hun spejder ud over det store caféområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce