Annonce
Ugeavisen Odense

Café Unika får en "lillebror"

- Vi er meget intuitive og ikke alt er hundrede procent defineret endnu. Men bar-delen i navnet kommer både til at dække over salatbar, kaffebar, juicebar, ølbar og vinbar, siger den ældste Fjord-søster, som her ses til venstre. I midten er det den yngste søster, Mathilde Fjord og til højre Nathalie Fjord. PR-foto
Annonce

Café Unika, som i oktober vandt prisen i kategorien "Årets bedste café" ved Best of Odense, får en "lillebror".

Det nye medlem af familien har fået navnet Bar’ Unika, og her bliver det muligt for odenseanerne at hente et sundt alternativ til takeaway.

- Vi har selv manglet sunde muligheder, når det kommer til takeaway, og vi vil gerne gøre det nemt og lækkert for folk at vælge sundt på farten, fortæller Cille Fjord, som ejer Café Unika og Bar’ Unika sammen med sine to søstre, Nathalie Fjord og Mathilde Fjord.

Bar’ Unika får blandt andet en hjemmeside, hvor man selv kan sammensætte salater, som man derefter henter. Det bliver også muligt at få de populære smoothie-bowls, som nogle måske kender fra søstrenes café i Albanigade.

Annonce

Den unikke stemning

Søstrenes nye sted åbner i Brandts Passage 2, og det er lige i Unikas ånd, lyder det.

- Det er bare en helt unik placering. Vi vil gerne finde de der steder, som er lidt skæve og anderledes, og vi prøver at bevare den unikke stemning, og det kan vi her, lyder det fra Cille Fjord, som forklarer, at Café Unika bliver det feminine sted, og at Bar’ Unika får et mere maskulint udtryk.

Det sikrer de tre søstre blandt andet ved selv at være til stede begge steder.

- Vi skal have ”hands on” på både Café Unika og Bar’ Unika, så begge steder får vores vibe og identitet. Det kan vi kun skabe, hvis vi selv er der. Og så er det også bare vigtigt for os, fordi vi alle tre elsker det personlige, som ligger i kontakten med de faste kunder. Det er noget, som vi vægter meget højt, understreger Cille Fjord.

De tre søstre er meget intuitive, fortæller Cille Fjord. Derfor er det heller ikke alt, der endnu er hundrede procent defineret. Men navnet kan heldigvis dække over det hele.

- Bar-delen i navnet kommer både til at dække over salatbar, kaffebar, juicebar, ølbar og vinbar, forklarer hun.

Annonce

Øl og vin på terrassen

Øl og vin vil især blive serveret udenfor i sommermånederne. Lejemålet indeholder nemlig også et terrasseområde, og det er noget, de tre søstre har erfaring med. De har allerede indrettet en godt besøgt gårdhave ved Café Unika.

- Vi elsker selv at spise udenfor, og vi vil gerne skabe et hyggeligt udendørsmiljø med varmelamper, som vi har gjort ved Café Unika, fortæller Cille Fjord.

Lige nu er de tre søstre i fuld gang med at gøre Bar’ Unika klar. Planen er, at det nye sted skal åbne i starten eller midten af januar.

- Vi skal være klar til at give Odense et vitaminskud i januar efter al julemaden- og ræset, lyder det med smil i stemmen fra Cille Fjord.

Bar’ Unika kommer til at have åbent alle ugens dage, og den forventet åbningstid bliver klokken 8.30 til 20.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce