Annonce
Ugeavisen Odense

Chokerede små børn så det hele: Mand udsat for røveri i banegårdscenter

Fyns Politi rykkede tirsdag aften til røveri i Odense Banegård Center. Røveriet var sket lige for øjnene af flere familier med små børn. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
En mand fik tirsdag aften frarøvet alle sine ejendele i stueetagen til Odense Banegård Center lige for øjnene af flere familier med børn.
Annonce

Odense: Flere børn græd og var dybt chokerede over tirsdag aften pludselig at stå i forreste række som vidner til et røveri i stueetagen i Odense Banegård Center.

Røveriet fandt sted ud for 7-Eleven i stueetagen omkring klokken 21.40, og det skete ifølge vidner, avisen kort efter talte med, efter en ophedet diskussion mellem en gruppe personer. Der blev råbt højt, og under tumulten blev en mand tilsyneladende frarøvet alle sine værdier og ejendele. Offerets alder er ukendt.

Samme sted opholdt flere familier med børn sig. En mor fik hurtigt sin datter med op ad rulletrappen til anden sal for at komme væk fra balladen, mens andre blev i stueetagen, indtil politiet kom.

Familierne, som havde flere små børn med, blev senere afhørt af politiet for at kunne fastslå, hvad der var sket.

Røveriet i banegårdscentret kom kun få timer efter, at der i Nørregade havde været røveri mod en urmager og guldsmed. Her flygtede røveren på en mountainbike, og han var ved 21-tiden fortsat på fri fod og endnu ikke identificeret af politiet. Man har dog overvågningsbilleder af røveren, og det samme vil formentligt være tilfældet med røveriet i Odense Banegård Center. Centret er et af de mest overvågede steder i Odenses centrum med 48 kameraer placeret på alle etager.

Det var tirsdag aften ikke muligt at få yderligere oplysninger fra vagtchefen i Fyns Politi.


Flere børn græd og var dybt chokerede over tirsdag aften pludselig at stå i forreste række som vidner til et røveri i stueetagen i Odense Banegård Center.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Midtbyen får ny bottleshop

Annonce