Annonce
Hvis der er noget, odenseanerne kan lide, er det frugt i deres chokolade. Thormar Thorbergsson fortæller, at 50 procent af det, de laver i Odense Chokoladehus, er med frugt. – Vi har arbejdet meget med citrusfrugt, for det er jeg ret glad for. Og det har virkelig fået fat i odenseanerne, og nu skal der næsten frugt i alt, fortæller han. Foto: Christina Jacobsen
Ugeavisen Odense

Chokoladehåndværket handler om begrænsningens kunst

Hvad kan man ikke lave med chokolade? Ifølge konditor og chocolatier Thormar Thorbergsson kan chokolade langt mere, end man måske lige tænker over. Med mere end 30 år i chokoladebranchen har han efterhånden en idébank så stor, at han til tider må begrænse sig selv. De sidste 13 år er idéerne endt i chokoladeforme og æsker på hylderne hos Odense Chokoladehus, som Thormar Thorbergsson ejer med sin kone.
Annonce
  • Hvis der er noget, odenseanerne kan lide, er det frugt i deres chokolade. Thormar Thorbergsson fortæller, at 50 procent af det, de laver i Odense Chokoladehus, er med frugt. – Vi har arbejdet meget med citrusfrugt, for det er jeg ret glad for. Og det har virkelig fået fat i odenseanerne, og nu skal der næsten frugt i alt, fortæller han. Foto: Christina Jacobsen
  • - Børnene har altid været med os, og det her har altid været en del af deres liv. De går i skole herinde i byen. Vi følges om morgenen klokken syv, og så hopper de af, og vi kører ind i butikken. Efter skole kommer de til butikken, og så går de ned i kælderen og laver lektier, så de er færdige med dem, inden vi kører hjem, forklarer Thormar Thorbergsson. Foto: Christina Jacobsen
  • Kollektionen 2021 er ved at tage form. Der bliver finjusteret, så den helt rette indpakning kan godkendes. Chokoladerne her på billedet er blot for at teste æskerne. Den færdige udgave kommer til at indeholde fem forskellige karamel-chokolader, som er nøje udvalgt. Foto: Christina Jacobsen
  • Hvis der er noget, odenseanerne kan lide, er det frugt i deres chokolade. Thormar Thorbergsson fortæller, at 50 procent af det, de laver i Odense Chokoladehus, er med frugt. – Vi har arbejdet meget med citrusfrugt, for det er jeg ret glad for. Og det har virkelig fået fat i odenseanerne, og nu skal der næsten frugt i alt, fortæller han. Foto: Christina Jacobsen
  • Odense Chokoladehus åbnede i 2007. Foto: Christina Jacobsen
Ugeavisen Odense

Lejemålet skal ikke bare stå tomt: Søskendepars populære brand dukker op i Odense

Annonce
Ugeavisen Odense

25-årige Emil åbner anderledes tøjbutik i bymidten: - Jeg sælger ikke hvad som helst

Annonce
Ugeavisen Odense

Ny Netto åbnede: Den har noget, som andre Netto-butikker i Odense ikke har

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
best of odense

Hvem skal kåres som Best of Odense? Indstil dine favoritter her

Ugeavisen Odense

Folket har talt - Odense har Danmarks bedste cocktailbar: - Det her en den bedst tænkelige pris, vi kunne få

Ugeavisen Odense

Ny Rema 1000 åbner snart i Odense-bydel: - Det har længe været min helt store drøm

Best of odense

I årevis har Odense Zoo ryddet bordet ved stor prisuddeling - nu trækker de sig: - Det er ikke særligt fair

Ugeavisen Faaborg

'Jomfruens Søn' opføres af Odense Kammerkor

Ugeavisen Odense

Nu lugter Næsby for alvor chancen for top 6 - se dramaet på JFM Play

Ugeavisen Odense

Her skal den åbne: Ny Netto i Odense åbner i denne uge

Ugeavisen Odense

Fremadstormende iværksætterpar har købt restaurant og bryggeri midt i Odense: Forandringer er på vej

Annonce