Annonce
Ugeavisen Odense

Cirkus i Odense har plads til endnu flere nye børneartister

Mange børn får nye venner på cirkusholdene. Privatfoto

Træning og rejser, nye kammerater og ekstra selvtillid. Det kan være sidegevinsten ved at lære at køre på éthjulet cykel eller at jonglere hos Cirkus Flik-Flak.

Annonce

Odense: Hos Cirkus Flik-Flak mødes børn og unge for at træne cirkuskunster som ét-hjulet cykel, jonglering, klovnerier, akrobatik, linedans, trylleri og balancetricks.

I denne uge begynder den nye sæson, og der er plads til nye børn på holdene, lyder det fra Cirkus Flik-Flak.

- Vores cirkuslokaler er fyldt med glade børn og unge, så du vil hurtigt få en masse nye venner. Igennem cirkusartisteri udvikles både motorik, kreativitet, evnen til at samarbejde og derudover stort mod og selvtillid igennem succesoplevelser. Holdene træner en gang om ugen og tager i løbet af året ud med forskellige cirkusforestillinger. Hver sommer, og til tider også i efterårsferien, tager Cirkus Flik Flak på turné rundt i Danmark såvel som til udlandet for dem, der har lyst, fortæller Tommy Hardam fra Cirkus Flik-Flak i en pressemeddelelse.

Balance og motoriktræning er vigtig hos Cirkus Flik-Flak - men det er udviklingen af selvtillid også. Privatfoto
Annonce

Fire hold træner ugentlig

Man skal blot være fyldt syv år for at gå til cirkus. Lokalerne ligger på Herluf Trolles Vej 138, 5220 Odense SØ, og træningstiderne er som følger:

Tirsdag kl. 17.30-19 for 7-10 årige. Tirsdag kl. 19-21.30 for unge. Onsdag kl. 16.30-18 for 7-10 årige. Onsdag kl. 18.30-20.30 for 11-15 årige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce