Annonce
Ugeavisen Odense

Corona gav det sidste skub: Populær Bestseller-butik åbnet i gågaden

Der er stor forskel på kunderne, som kommer i Rosengårdcenteret og i gågaden. Derfor gav det kun mening, at butikken skulle ligge begge steder, lyder det fra butikschef Annette Juncher. Foto: Christina Jacobsen
Odenses gågade har igen fået en Selected-butik. Corona-situationen satte gang i processen med at finde et lokale, og butiksåbningen har vist sig at være et godt valg, for butikken har fået en overvældende modtagelse, lyder det fra butikschefen.

Centrum: Indtil marts i år var det længe siden, at man i gågaden så mennesker med Selected-poser i hånden. Men efter 10 år er den populære Bestseller-butik vendt tilbage til midtbyen. Det betyder, at kæden nu har to butikker i Odense – i henholdsvis Rosengårdcenteret og Vestergade.

Kæden har længe kigget efter et lokale i gågade-området, men det var især corona-situationen, som satte skub i processen.

- Sådan tror jeg faktisk, at det har været for mange erhvervsdrivende. Men hvor mange har valgt at lavet pop-up-butikker, tror vi så meget på, at byen blomstrer op igen, og vi tror på fremtiden, så det er det rette sted for os at være. Derfor har vi valgt at lave en permanent butik fra starten, lyder det fra Annette Juncher, som er butikschef i de to Odense-butikker.

Butikschef, Annette Juncher, har en ambition. Hun vil gøre de to Odense-butikker til kædens bedste butikker. Foto: Christina Jacobsen
Annonce

Gang i salget

Men butiksåbningen handler også om, at det under corona er lidt bedre at være placeret uden for centrene.

- Vi kunne selvfølgelig godt regne ud, at gågaderne måtte åbne før centrene, så det var simpelthen også en måde at få gang i salget, siger hun og tilføjer:

- Og så skal en butik som Selected selvfølgelig være repræsenteret i gågaden. Det er vi berettiget til. Og jeg tror, at vi har været savnet.

Konceptet i den nye Selected-butik er lidt anderledes end i de fleste af kædens butikker. Det er gule, grå og hvide farver, der dominerer. Og så er der ikke så meget inventar på væggene og heller ikke så meget tøj på stativerne. - Det er et enkelt udtryk, man møder, lyder det fra Annette Juncher. Butikken er små 300 kvadratmeter, og herretøjet finder man i stueetagen og dametøjet på førstesalen. Foto: Christina Jacobsen
Annonce

- Det rigtige valg

Eller det er faktisk ikke noget, som Annette Juncher tror. Det er noget, hun ved. Hun og hendes ansatte har nemlig modtaget mange positive kommentarer fra kunderne.

­- Det har faktisk været overvældende. Der er rigtig mange, der uopfordret har sagt, at de er glade for, at vi er kommet herind. Det har bekræftet os i, at det er det rigtige valg, siger butiksejeren og fortæller, at det er gået meget stærkt med at rykke ind i det nye lokale.

- Der gik ikke meget mere end en uge eller to, fra vi underskrev lokalet, til vi var klar til at invitere kunderne indenfor.

Den nye Selected-butik ligger i Vestergade 52, og den har åbent alle ugens dage.

- Nu har vi ligesom haft lukket længe nok, så det giver kun mening, at vi er åben hele ugen, lyder det fra Annette Juncher.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce