Annonce
Ugeavisen Odense

Corona historier søges: Få din positive corona historie på plakat

Positive corona historier fra fynboerne skal hænges op i tomme odenseanske butikslokaler i Odense City.
Kunstnerisk designer, Peter Dam, og Karina Gerrild Rasmussen, indehaver af KGR Event, søger efter fynboernes egne personlige corona historier, set med de positive briller på.
Annonce

Odense: Kunstner og grafisk designer Peter Dam har sammen med Karina Gerrild Rasmussen, indehaver af KGR Event, sat sig for at ville fortælle odenseanernes/fynboernes egne personlige corona historier set med de positive briller på. Det er i et samarbejde med Fyens Stiftstidende og Odense Cityforening og med sponsorater fra Albani, Danske Bank og Odense Kommunes kulturpulje.

- Netop nu er det vigtigt at reflektere over, hvad vi også har fået ud af et mentalt hårdt år 2020. Med nedlukninger og restriktioner har vi også brug for glade budskaber, siger Karina Gerrild Rasmussen.

Karina Gerrild Rasmussen, indehaver af KGR Event. Foto: Hasse Frimodt

Peter og Karina har fået den gode idé at hænge plakater op i nogle af de tomme butikslokaler, der er i Odense Midtby i denne mørke tid. Plakaterne vil være illustreret med udelukkende positive budskaber og personlige fortællinger fra borgerne. Derfor vil Peter og Karina bede fynboerne om at indsende deres positive budskaber og fortællinger fra en tid med corona.

Fakta

Positive corona historier skal sendes til Karina og Peter.

Antal max/ min. ord i fortællingen min 20 anslag / max 50 anslag

Husk at skrive dit fornavn og alder, samt område?

Historierne skal sendes senest onsdag den 20. januar til karina.gerrild@gmail.com 

Skriv i emnefeltet: Det eneste gode ved corona er...

- Butikkerne skal pyntes med farvestrålende plakater i februar måned. Så når odenseanerne går ture, har de noget positivt at læse om, og på den måde får vi dem også rundt i midtbyen. I forvejen går mange af os ture som aldrig før, og med disse glade budskaber vil plakaterne helt sikkert også blive delt på de sociale medier og dermed også omtale af Odense by, siger Peter Dam.

Forslag til en positiv corona plakat fra Peter Dam.

Målet er 10-15 plakater rundt om i nogle af byens tomme butikslokaler. Plakaterne sættes op indendørs. Med stærke farver og et håndskrevet udtryk, udstyres plakaterne med et ganske enkelt formål, nemlig at skabe hjerterum, sammenhold og positiv reflektion for borgerne.


For mit eget vedkommende er familien rykket tættere sammen

Peter Dam, kunstnerisk designer


- Det er en trist tid vi lever i for tiden med corona. Det er mørkt og regnfuldt, og vi drømmer alle om at vende tilbage til en normal hverdag igen. Eller i hvert fald til en hverdag uden corona og alt det skidt, den har ført med sig af sygdom og død. Men noget godt har der nu også været. For mit eget vedkommende er familien rykket tættere sammen. Jeg har siddet og arbejdet hjemme, hvor også min datter har siddet hjemme og studeret. Det har da været enormt skønt at kunne se sin datter på den måde, siger Peter.

Peter Dam er kunstnerisk designer, som lige nu søger efter gode positive corona historier. Privatfoto

Karina bryder ind: - I vores lille familie har vi også oplevet positive ting ved corona. Hverdagen er blevet mere rolig. Vi har nu tid til at sidde samlet og spise og nyde måltiderne sammen, og vi har benyttet mange flere af de kulturelle tilbud, end vi tidligere har gjort. Vi har helt klart hygget os meget mere sammen som familie, fordi vi ikke hver især har haft en masse andre ting at tage af sted til på grund af aflysninger og nedlukninger, siger Karina.

Send dit positive budskab/fortælling til Karina.gerrild@gmail.com. Måske bliver dit bidrag valgt ud, illustreret og trykt på en stor plakat, der kan ses i et af byens tomme butikslokaler til glæde for alle forbipasserende.

Peter og Karina ser frem til at modtage en masse spændende bidrag. Sidste frist for indsendelse er onsdag den 20. januar 2021.

Har du en positiv corona historie, så send den til karina.gerrild@gmail.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce