Annonce
Ugeavisen Odense

Corona kan aflyse Falks bryllup

Privatfoto
Den tidligere OB'er Rasmus Falk håber i sagens natur, at corona-bølgen snart lægger sig - ikke mindst fordi han står over for et stort sommerbryllyp.
Annonce

Rasmus Falk, tidligere OB, nuværende FCK spiller:

- Vi kom hjem fra Tyrkiet natten til fredag efter at have spillet en kamp i Istanbul. En meget atypisk optakt for os dernede, da de fleste havde troet, at man ville vælge at aflyse kampen. Den blev spillet, og derefter har vi opholdt os hjemme hele holdet. De eneste tidspunkter jeg kommer ud på er, når jeg løber en tur. Jeg bor med min kæreste på Frederiksberg, der også arbejder hjemmefra. Vi ser normalt en masse mennesker, men som situationen er nu, ser vi kun venner og familie over FaceTime osv.

Vi har et bryllup til sommer med en masse inviterede gæster, som vi KUN afholder, hvis det er helt forsvarligt og passer sammen med job-situationen (ingen ved hvad status er på det om to uger).

En ferie efterfølgende, men igen ikke vigtigt i forhold til, hvad der sker rundt omkring lige nu. Lige nu er de fleste ting sat på pause, og der er kun en ting, der er vigtig lige nu: - Jeg håber at alle medvirker til at passe på dem selv så godt som muligt, så vi alle kan passe på dem, der er mest udsat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce