Annonce
Ugeavisen Odense

Corona nyhed: Kører ud alle ugens dage og reparerer ødelagte smartphones, tablets, pc'er og diverse elektronik

Det udekørende værksted tilbydes alle ugens syv dage. Privatfoto
Itech-Rep der beliggende på Hunderupvej 23 og i Nyborg tilbyder nu også et udekørende værksted over hele Fyn.
Annonce

Husam Saada er indehaver af virksomheden Itech-Rep. Virksomheden blev etableret tilbage i 2008 på Husam's private adresse. Men i 2015 åbner han butikken Itech-Rep på Hunderupvej 23, 5000 Odense C. Forretningen går strygende, og Husam udvidede med en ekstra afdeling i Nyborg i 2019.

- Hos Itech-Rep beskæftiger vi os med reparation og service af smartphones, tablets, pc'er og diverse elektronik. Vi anvender kun OEM og originale dele. Kvalitet og service skal være i top, så derfor tilbyder vi altid to års reklamationsret på det udførte arbejde og udskiftede reservedele, siger Husam.

Husam Saada er indehaver af Itech-Rep, der har butikker i Odense og Nyborg. Foto: Hasse Frimodt

Igennem årene har Husam leget med tanken om at tilbyde udekørende IT-service. Men på grund af travlhed i butikken er det aldrig kommet videre end til tanken.


Kunderne vi kører ud til har rost vores nye koncept, så jeg er helt overbevist om, at det mobile værksted er kommet for at blive en del af vores virksomhed i fremtiden

Husam Saada, indehaver af Itech-Rep


- Da corona kom i 2020, og vi oplevede nedlukning og mange andre restriktioner, indså jeg, at nu var det tid til at investerer i et mobilt værksted. Når kunderne ikke må komme til os, så må vi komme ud til kunderne. For elektronikken går også i stykker i en tid med corona, og nu er det endnu mere vigtigt for folk derhjemme, at det bliver ordnet hurtigst muligt, siger Husam.

- Børn sidder derhjemme og har hjemmeundervisning på computeren, og når den så bryder sammen, så skal det altså bare ordnes her og nu. Eller når smartphonen driller eller går i stykker, så er det bare vigtigt at få den lavet hurtigt. Det kan vi nu tilbyde med vores udekørende værksted, siger Husam.

Book tid online på hjemmesiden www.itech-rep.dk eller kontakt Itech-Rep på telefon 52707028 hvis du står i en kritiske situation, der kræver hurtig reparation.

- Vi kører ud til virksomheder og private alle ugens syv dage. For vi ved, hvor træls det er, hvis ens elektronik ikke fungerer. Vi ordner det vi kan i vores mobile værksted på stedet hos kunden, eller tager det med hjem i eget værksted hvis det er nødvendigt. Prisen er den samme. Vi tager ikke ekstra for at komme ud til kunden, og kræver det, at vi tager elektronikken med hjem på værkstedet, så leverer vi den gratis tilbage til kunden, siger Husam.

Itech-Rep har udvidet konceptet med udekørende værksted. Privatfoto

Itech-Rep reparerer alle modeller og enheder indenfor smartphones, tablets og pc.

- Vi har haft travlt, siden vi åbnede mobilt værksted. Kunderne vi kører ud til har rost vores nye koncept, så jeg er helt overbevist om, at det mobile værksted er kommet for at blive en del af vores virksomhed i fremtiden. Også efter corona, siger Husam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce