Annonce
Ugeavisen Odense

Covid-19 skræmmer løbere væk: Odenseløbet 2021 er aflyst

De, der har at afmeldt sig Odenseløbet 2021, har udtrykt bekymring i forhold til at være mange samlet, og at de ikke er færdigvaccineret. Foto: HCA Maraton
På grund af afbud fra flere deltagere har ledelsen hos HCA Marathon vedtaget at aflyse årets udgave af Odenseløbet 2021

Odense: COVID-19 er en hård virus at kæmpe imod. Det har HCA Marathon måttet sande en uge efter at de havde fået tilladelse til at gennemføre Odenseløbet 2021,

- Vi må her mandag morgen konstatere, at selvom vi har fået lidt tilmeldinger til Odenseløbet 2021 hen over weekenden, så har vi også fået rigtig mange afbud, og med erfaringerne fra tilmeldingsmønstrene fra tidligere år, weekendens oplevelser samt kommentarer fra allerede tilmeldte, der ønskede at framelde sig, var aflysning eneste mulighed, lyder det fra løbsdirektør Erik J. Mogensen, der dog ser frem til løbsaktiviteter senere på året.

Vi er optimistiske med hensyn til efteråret når alle er færdigvaccineret, for når vi ser på tilmeldingerne til HCA Marathon, ligger vi ganske godt til i forhold til tidligere år, siger Erik J. Mogensen.

Annonce

HCA Marathon afvikles søndag den 26. september med start og mål i Odense Idrætspark. Ud over maratonløbet afvikles der også en halvmaraton, 10 km løb og minimarathon for børn og unge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce