Annonce
Ugeavisen Odense

Dødsfald: Thomas' liv sluttede brat i en ulykke - han blev blot 55 år

Thomas Salomonsen. Privatfoto

Thomas Salomonsen, Sanderum, er død. Han blev 55 år.

Thomas var kendt af mange blot som "Bager", og ikke uden grund. Som helt ung kom han i lære i bageriet ved Folkebo. Der var ikke langt for den unge mand fra hjemmet i Skovsbovænget hver morgen, og bortset fra kort tid hos bageren i Korup var han i bageriet på Odensevej, indtil han fik fabriksarbejde på Roulunds Fabrikker.

Da Mette Munk på Odense Havn skulle bruge en ny formand, søgte Thomas og vendte således tilbage til sin uddannelse. Senere steg han i graderne og var ved sin død leder af bageriet.

Annonce

Han var bidt af OB og trofast tilskuer på Odense Stadion sammen med sin svoger til stribernes hjemmekampe, og interessen for fodbold bragte andet godt med sig, for Lenette og Thomas fandt hinanden på Dalum Stadion.

Det var hans søster, der var veninde med Lenette, der havde fået dem begge med til kamp i Dalum.

De blev gift, flyttede ind i huset på Dragebakken og fik datteren Lykke.

Når Thomas havde været ude at fiske ved sommerhuset i Bøjden, gik han rundt til naboerne med fisk.

Når naboerne hjemme i Sanderum skulle have telt sat op i haven gav han gerne en hånd med.

Sådan var Thomas hjælpsom og med tanke for andre mennesker, og gerne med skæg og ballade, for han kunne holde en forsamling fanget med sjove bemærkninger. De kaldte ham "en god larmer".

Som yngre elskede nevøer og niecer, når onkel Bager tog sig af dem, og da datteren Lykke kom til, var der ikke det, som fars pige ikke fik ham med til. Han sad ved hendes side i bilen, en tid efter hun havde fået sit kørekort. Der var lige noget, der skulle pudses af.

I sine unge dage havde Thomas en schæfer, Dax, og som ældre familiefar fik han en ny Dax, en hvid schæfer, der døde meget gammel for et par år siden. Veltrænet og velpasset af Thomas.

Det var en ulykke på vej hjem fra sommerhuset, der sluttede livsglade og omsorgsfulde Thomas' liv alt for tidligt. Nu må andre overtage hans rolle i familien som samlingspunkt.

Thomas efterlader sig Lenette, Lykke, sin mor, tre søskende, niecer og nevøer.  /RAS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce