Annonce
Ugeavisen Odense

Danmarks største: Profil Optik åbner flagskibsbutik i Odense

Udover Carsten Nedergaard er der 15 ansatte i den nye butik, som består af både optikere, specialister, kunderådgivere, elever og studerende. Nogle kommer fra Profil Optiks eksisterende butikker, mens andre er nyansatte. Pr-foto
400 kvadratmeter fyldt med 3.000 forskellige briller, solbriller og sportsbriller vil gøre den odenseanske Profil Optik til kædens største optiker- og brillebutik, når den åbner i gågaden denne uge

Vestergade: I den karakteristiske bygning på hjørnet af Vestergade og Mageløs har håndværkere og indretningsarkitekter haft travlt med at renovere og klargøre de 400 kvadratmeter store lokaler til åbningen af Profil Optiks nye flagskibsbutik.

Åbningstidspunktet er torsdag den 29. april kl. 8.30, og det har Carsten Nedergaard, som skal stå i spidsen for den nye store butik, store forventninger til.

- Vi har længe set frem til at kunne afsløre, hvad vi har gået og knoklet med igennem længere tid. Vi har glædet os så meget til at vise butikken frem for kunderne her i Odense, og jeg tror mange bliver imponeret, når de træder indenfor. For selv om vi har en høj standard i alle vores butikker, så skiller butikken her sig ud på mange punkter, fortæller den lokale butikschef fra butikken i Odense og nævner, at der er blandt andet er ansat specialister inden for sportsbriller, og at der er opført en vindtunnel, så kunderne allerede i butikken kan teste sportsbrillerne af.

Annonce

- Derudover har vi indgået samarbejde med en øjenlæge og tilbyder øjenlægekonsultationer i butikken. Det er et samarbejde, vi har store forventninger til, som kan give kunderne hurtigere svar på eventuelle øjensygdomme eller -komplikationer, siger Carsten Nedergaard.

Omfattende råd og vejledning

Og hvis der skulle være ønske om oplysning i forbindelse med linser, vil et hold eksperter være klar med råd og vejledning.

- Vi oplever desværre, at flere og flere får problemer med deres syn og øjensundhed, og derfor har vi en forpligtigelse til hele tiden at informere om forebyggelse og behandling. Det får vi rig mulighed for her i butikken, lyder det fra butikschefen, der føler sig helt klar til de kommende opgaver.

- Der er jo noget helt specielt i at være med til at åbne og styre kædens største butik, og det kan da godt give lidt ekstra sved på panden. Men med det fagligt stærke personale, vi er lykkedes med at rekruttere til butikken, er jeg overbevist om, at vi kommer til at yde en service ud over det, man lige forventer hos sin lokale optiker, siger Carsten Nedergaard.

I forbindelse med åbningen vil kunderne på åbningsdagen blive budt på bobler eller kaffe fra en kaffevogn udenfor, ligesom der vil være lidt sødt til ganen. Der vil også være ekstraordinære tilbud på blandt andet brillestel og linser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce