Annonce
Ugeavisen Odense

Dans: Corona nedlukningen var ikke en dans på roser Trine K. Valentin Nielsen er indehaver af TriBeat Dance Complex. Foto: Hasse Frimodt Foto: Hasse Frimodt

Trine K. Valentin Nielsen er indehaver af TriBeat Dance Complex. Foto: Hasse Frimodt
Corona lukningen var tæt på at lukke Trines danseskole. Men hun har spinket og sparet og klaret sig igennem krisen uden hjælp. Nu glæder hun sig til at genåbne danseskolen TriBeat Dance Complex i uge 34.

Det var en stor drøm, der gik i opfyldelse for Trine K. Valentin Nielsen, da hun i starten af 2020 åbnede TriBeat Dance Complex på Østre Stationsvej 42 D. Men drømmen var tæt på at lide et alvorligt knæk, da Trine kun få måneder efter åbningen måtte lukke ned igen, på grund af corona nedlukningen i Danmark.

- Puha, det var hårdt. Jeg havde jo set frem til at have danseskolen fyldt hver eneste dag med glade elever, børn som voksne. Og rent økonomisk har det også været noget af en udfordring. Heldigvis er jeg ikke typen, der giver let op. Så jeg har kæmpet mig igennem denne svære periode uden nogen former for indtægt. Men jeg har nu lært at spare og gøre mange ting selv såsom f.eks. at opbygge en hjemmeside, som nu står klar til benyttelse i den kommende sæson, siger Trine.

For Trine og TriBeat Dance Complex overlevede corona krisen, og hun glæder sig nu til at tage imod elever i danse skolen fra uge 34.

Annonce

- I uge 34 inviteres alle ind til gratis prøvetime. Jeg starter op med 15 hold, som kører gennem hele ugen. Meld dig til på det hold, du ønsker at få en gratis prøvetime. Tilmelding kan ske på telefon 61 79 09 74 eller mail trine@tribeat.dk siger Trine K. Valentin Nielsen.

Kom til en gratis prøvetime i uge 34. Her ses programmet. Privatfoto

Hos TriBeat Dance Complex tilbyder der danseundervisning for folk i alle aldre.

- Man bliver aldrig for gammel til at danse. Det handler om at have det sjovt sammen. Dansen kender ikke til aldersbegrænsning. Jeg elsker når danseskolen emmer af liv, og for mig er det fedeste at se folk, der kommer efter en hård dag, hvor de måske hænger lidt, og når de går herfra, er de fulde af godt humør og livsglæde. Det er det, dansen kan. Give god energi og livsglæde, siger Trine.

Hos TriBeat Dance Complex tilbydes der undervisning i mange forskellige stilarter. Street Dance, Hip Hop, Girly Style, Lyrical Hip Hop, moderne, House, Breakdance, dans for seje kvinder og fyre over 18 år. Der tilbydes desuden shows, events, privatundervisning, undervisning ude af huset til virksomheder, polterabend arrangementer og forskellige danseevents og camps.


I uge 34 inviteres alle ind til gratis prøvetime. Jeg starter op med 15 hold, som kører gennem hele ugen. Meld dig til på det hold, du ønsker at få en gratis prøvetime.

Trine K. Valentin Nielsen, Indehaver af TriBeat Dance Complex


Trine har boet i Los Angeles i seks år. Her arbejdede hun blandt andet som koreograf og danser for verdenskendte musikere, artister og performere.

- Det var en fed tid i Los Angeles og arbejdet med de store stjerner og deres dansetrupper. Og mens jeg boede i Los Angeles, startede jeg også op som personlig træner, siger Trine.

I 2007 vendte Trine hjem til Danmark igen. Hun bosatte sig i Århus, hvor hun var initiativtager og founder til et danseprojekt kaldet "Change". Projektet var i Gellerup, og deltagerne var unge fra det hårdt belastede miljø. Undervejs uddannede hun sig også som stewardesse.

TriBeat Dance Complex

TriBeat Dance Complex

Østre Stationsvej 42 D

HJemmeside: www.tribeat.dk

Instagram: Trine_Tribeat.dance.complex

Facebook: TriBeat Dance Complex

Men det er dansen, hun er besat af og lever af.

Projektet Change tog Trine med til Odense, hvor undervisningen af unge fra Vollsmose foregik i Kulturhuset Vollsmose. Projektet blev en stor succes, og de unge optrådte blandt andet i Folketinget som inspiration for nye tiltag for intergrations området.

Corona nedlukningen var hård ved Trine. Men hun har lært at gøre en masse selv i sin virksomhed, som kan spare virksomheden for omkostninger. Foto: Hasse Frimodt

- Hos TriBeat Dance Complex har jeg hold til alle aldre. Jeg underviser børn fra tre år og opefter, unge som ældre, og vil meget gerne opbygge dansemiljøet indenfor streetdance/performance for voksne, som et et stort hit i udlandet, og som jeg har fået mange henvendelser omkring. Alle er velkommen uanset køn, alder og race. Jeg har undervisning til kun pigehold i lukket sal, cool fyre og piger, der vil være gode til at danse hip hop, og jeg nyder hver en undervisning, som jeg udfører med et smil på læben. For dans får mig til at smile og gør mig så glad, siger Trine.

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Jørgen har samlet på Coca-Cola-ting i 35 år og kunne aldrig drømme om at drikke en Pepsi

Annonce
Skibhus Avisen

Den gamle smedje fik nyt liv

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Kø i vente: Louise åbner ny, børnevenlig isbutik i Odense - og første dag er der gratis is nogle timer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Helt ro i 25 minutter

Ugeavisen Odense

I Byen Odense: Ny restaurant får navn og mange nyheder på vej

Lokalavisen Nordvest

Tragedie efter tragedie gav politimanden Ole PTSD: Nu hjælper han andre i samme situation

Lokalavisen Nordvest

Kun et hul i jorden nu og først færdigt næste år: Men alt er allerede udlejet

Skibhus Avisen

Boldklub i Odense tæller kun fire medlemmer: Til sæsonåbningen var de dog kun tre

Ugeavisen Odense

Plaster, prævention og rene sprøjter: Jan, Jeanne og Louise hjælper byens socialt udsatte til bedre sundhed

Ugeavisen Odense

Uden en tone i livet? Odense Musikskole byder alligevel indenfor

Ugeavisen Odense

- Det er jo en mærkelig ting at gøre: Mand kastede med mursten inde midt i byen - mente ikke selv, han gjorde noget forkert

Ugeavisen Odense

Hyldest til indkøbscenteret: Chris Grey & the Bluespand laver funky business i Tarup Center

Ugeavisen Odense

Opsigtsvækkende forsøg i Odense: Kan et træ styre sine egne bevægelser med hjul under rødderne?

Ugeavisen Odense

Odense fejrer biodiversiteten med masser af naturoplevelser

Ugeavisen Odense

Grillkul og mobiltelefoni: Anas serverer traditionelle syriske retter med den nyeste teknologi

Annonce