Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Burger

Bull. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce

Burger Shack

For godt og vel et år siden gjorde Burger Shack sit indtog i Odense - midt i en ren burgerrevolution i byen. Men konkurrencen ser ikke ud til at have rystet kæden, der siden har oprustet med endnu forretning, så den nu er repræsenteret to steder i Odense.

Burger Anarchy. Foto: Birgitte Heiberg
Annonce

Pedro's Grill & Veggies

Pedro er oprindeligt fra Venezuela og har 14 erfaring som kok. De evner bruger han nu i sin foodtruck og i Storms Pakhus, hvor han blandt meget andet serverer sin blandt læserne højt skattede burger.

Annonce

Café Kosmos

Kosmos har et bredt udvalg af burgere til en hver smag. Fælles for dem alle er dog, at de som alt andet i restauranten er lavet 100 procent vegansk og tæt på lige så økologisk.

Burger Shack. Foto: Linea Sofie Nykjær
Annonce

Burger Anarchy

En favorit blandt mange. Det kan ikke være anerledes, når man tre år i træk har vundet en pris ved Best of Odense. Menuen udvikles konstant, men er det nok til at sikre Anarchy endnu en pris?

Café Kosmos. Arkivfoto
Annonce

Bull Burger

Efterhånden en klassiker i Odense. Henning Andersen gik fra smed på Lindø til burgermager i byen, og Bull er efterhånden en integreret del af Odense og de nominerede ved Best of Odense. Menuen er udvidet med blandt andet en vegansk bøf- måske er det nøglen til sejr.

Pedros. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce