Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Café

Måske elsker du stedet, fordi de serverer ualmindeligt god kaffe. Måske kommer du der igen og igen, fordi maden er helt i top. Byens bedste café er det sted, du foretrækker og altid ender med at gå hen - selv når du har besluttet dig for at prøve noget nyt.
Annonce
Annonce

Sirups Coffee Wine Bar

Ulmende mosaik i loftet, lavthængende lamper, blankpolerede træborde og special importeret læderbeklædning til bænkene. Det skulle være blandt trækplastrene for Sirups Coffee Winebar, da den åbnede for et års tid siden. Og det har tilsyneladende virket. Gæsterne har taget godt i mod "den nye", der nu også belønnes med en nominering.

Riceteria
Annonce

Velodrom Kaffebar

Den gamle stationsbygning ved Fruens Bøge emmer af historie - og det er samtidig med, at en ny bliver skrevet. Historien om Velodrom Kaffebar er historien om Kåre Loll, der har skabt et sted med en stram designlinje med respekt for og kærlighed til den historien - og cykelsporten.

Annonce

Den Lille Smalle

Det er ikke størrelsen, det kommer an på. Det vidner Den Lille Smalle om. Som navnet antyder, er caféen ikke den bredeste, men det betyder ikke, at rummeligheden fejler noget. Caféen er kendt som et af de bedste åndehuller i en travl hverdag, og med en velassorteret menu er nomineringen hjemme.

Den lille smalle
Annonce

Riceteria

Byens nok mest farvestrålende café var svær at komme uden om for juryen. Det kunne være et forsøg værd, om det er muligt at gå herfra i dårligt humør, når du først er bombarderet med farver og friske råvarer - vi tænker umiddelbart nej. Et frisk pusterum i city.

Velodrom
Annonce

Café Unika

Når tre søstre åbner en café sammen, så bliver det familiært. Og det er præcis den stemning, kunderne får, når de besøger Café Unika i Albanigade. Alene det at åbne en café her er temmelig unikt, men det er ikke det, der har sikret nomineringen. Det er stemningen, varmen og menuen, der bestræber sig på at være frisk, unik og sund.

Sirup
Unika
Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Ugeavisen Odense

Lux Light klar til fremtiden

Annonce