Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Gå-i-byen-sted

Visit: Nils Svalebøg
Annonce
Annonce

Visit

Her står der cocktails på menuen - mange cocktails. Rasmus Greve Christiansen og Simon Sjødahl er mestre udi kunsten at mikse drinks, og der er dårlige chancer for, at du kan nævne en cocktail, de ikke kender. Foruden de farvestrålende drikke, er hyggen i top - et visit værd.

Sirups. Arkivfoto
Annonce

Sirup's Coffee Winebar

En, lang hyggelig bar placeret midt i byens "minefelt" hvad angår caféer og barer er en god begyndelse. Men Sirup's er mere end det. På ganske kort tid har Sirup's etabelret sig som et ret sikkert bud på en hyggelig aften og nat.

Annonce

Storms Pakhus

Storms Pakhus har det meste. Begyndt aftenen med en aperitif, spis middagen og forsætfesten til langt ud på aftenen - alt sammen uden at flytte dig. Storms Pakhus har desuden skabt et rum for underholdning, der er med til at give din bytur kulør.

Storms Pakhus. Foto: Storms Pakhus
Annonce

Boogies Dance Café

"Du har ikke været i Odense, hvis du ikke har været på Boogies", lyder en mere eller mindre kendt talemåde. Hvorom alting er, så er Boogies en insitution i Odense, hvor alle - som i ALLE - typer og aldre mødes. En anden talemåde i byen lyder ganske enkelt "vi ses på Boogies" - så det gør vi vel før eller siden?

Boogies. Foto: Martin Liebmann
Annonce

Papas Papbar

Måske det sted, du bliver hængende længst tid, når du først er kommet af sted. Papas Papbar har på sin vis skabt en for Odense helt ny måde at gå i byen på, hvor man mødes om det at spille brætspil fremfor det at spille ølspil. Rygende populært sted i aftentimerne. Mulighed for mad, drikke og mange timer i selskab med dine yndlings.

Papas Papbar. Foto Lasse Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce