Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Service

Service
Service. Et lille ord af stor værdi. Men hvor i byen får man den bedste af slagsen, og hvad er god service egentlig? Måske er det, når tjeneren høfligt tager imod overtøjet ved indgangen til restauranten. Måske er det, når ekspedienten uddeler smagsprøver med rund hånd. Måske er det blot det lille smil, du bliver sendt ud ad døren med efter en god handel. Uanset hvad fortjener stedet med den bedste service en statuette og en klapsalve.
Annonce
Annonce

Lalou Vinbar

Alle kan i princippet skænke dig et glas vin. Men kun ganske få kan gøre det med den kærlighed og viden, som folkene på Lalou Vinbar. Ivan og Thomas tager som det mest naturlige den tid, som gæsten og ikke mindst vinen kræver, så du ikke bare nyder et glas vin - men en historie.

Unika
Annonce

CaViThe

Karen Klestrup har siden 2003 solgt specialiteter med en sådan entusiasme, at hun bare må være i spil til at vinde bedste service. Egentlig begynde CaViThe, der står for Caffe, Vin og The, som en hobby, men butikken har sikret sig en voksende kundeskare, og er nu blevet ikke bare et arbejde, men en livsstil.

Annonce

Halifax Burgers

Utallige prøvemiddage blev serveret inden den egentlige åbning af Halifax Burgers for at få servicen til at fungere, og det har tilsyneladende båret frugt. Servicen er eksemplarisk hos Halifax, og så er det jo ganske naturligt at blive nomineret i denne kategori.

Lalou
Annonce

Café Unika

Ikke nok med, at de tre søskende i Café Unika har skabet en café, der er kommet i betragtning som årets bedste, de har også gjort det med en service, der sikrer dem endnu en nominering. Familiært og med et smil er blandt ordene, der kædes sammen med Unika.

Koffiboys
Annonce

Koffiboys

De kan være stensikker på to ting, når du køber din kaffe hos Koffiboys: den er friskbrygget, og du får den altid med et smil og tid til snak. De to brødre er blevet mange odenseaneres faste pusterum, når de dukker op rundt omkring i byen med deres tuk-tuk og 100 procent økologiske kaffe.

Cavithe
Halifax
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce