Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Shopping til ham

Shopping til ham
Mænd shopper ikke, mænd 'handler'. Det har vi i hvert fald ladet os fortælle. Men uanset hvad man kalder det, handler det jo i bund og grund om at få raget nogle varer ned af hylderne og fundet pungen op af lommen. Kategorien byens bedste shoppested til ham kan handle om alt lige fra tøj til sportsudstyr, vin eller værktøj. Det er helt op til dig at bestemme.
Annonce
Annonce

Dr Adams

Butikken er også nomineret i "Shopping til kvinder", så meget tyder på, at de gør det helt rigtige hos Doktoren i Pogestræde. Tøj, du med al sandsynlighed ikke finder andre steder i Odense, og et brand, der har gjort selv muleposerne til mode.

Faraos
Annonce

3 Trin Ned

Mand, kan du ikke finde dine klæder her, så kan du ikke finde dem overhovedet. Her er tøj til arbejde, hverdag og fest. Forretningen i Nørregrade kan spore sin historie mere end 100 år tilbage, så skal vi tale om en butik, der er indbegrebet af Odense, så er det 3 Trin Ned.

Annonce

Onkel P

Hyggeonkelen i Klaregade klæder drenge og mænd på i alt fra sneakers til habitter. Forrentingen, der begyndte i en kælder på Langelinje, fylder i dag flere etager i centrum, og har blandt andet et stort udvalg af skandinaviske mærker på hylderne.

Onkel P
Annonce

Skate House

Skate House er mere en "blot" en butik - Skate House er en kultur. Det er hvert fald indtrykket, når man passerer forretningen i Jernbanegade, hvor man har formået at skabe mere end et sted at shoppe. Stor viden om skate-kulturen og generel service, blev nævnt af juryen.

Dr adams
Annonce

Faraos Cigarer

Det sendte jubelbrøl gennem de sociale medier, da Faraos Cigarer meldte sin ankomst i Odense. Ikke nok med, Faraos indtog sikrede at ekspertisen fra det lukningstruede Dragons Lair forsvandt (de to kæder slog sig sammen), men det københavnske brand er garanti for stor viden udi rollespil og tegneserier.

3 trin ned
skate house
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce