Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Shopping til hende

De nominerede er:
Hvor finder man byens toptrimmede forretning, der har lige præcis det, kvinderne går og drømmer om. Sko, tøj, kunst, smykker. Kun fantasien sætter grænser, når vi skal finde den bedste forretning i kategorien "Shopping til hende". Her er de fem nominerede Husk, at du kan stemme på din favorit fra 1. oktober på www.uao.dk
Annonce
Annonce

G.LU

Gitte Lundagers butik i Vintapperstræde må være et mekka for de fleste kvinder. Her finder du frisør, tøj, sko og smykker. Gitte Lundanger flyttede sidste år sin forretning fra Overgade til Vintapperstræde, fordi hun løb tør for plads i de tidligere lokaler.

DR Adams
Annonce

Alt til hende

I bestræbelserne på at kunne klæde sig pænt på, spare miljøet for en masse produktions-ressourcer og gøre det billigere for forbrugeren at shoppe, åbnede Bettina Lundberg i år butikken "Alt til hende" i Victoriagade. Her sælger hun genbrugstøj i kommision, og det er blevet sådan en succes, at hun allerede nu er kommet blandt de nominerede.

Annonce

Kanalje Vintage

En genbrugsbutik, men ikke helt som alle andre. Hos Kanalje Vintage er tøjet kurateret og nøje udvalgt, så du kan være sikker på at klæde dig i tidens trend og med god samvittighed for miljøet og ofte også din pengepung. Her er vel nærmest ikke den beklædningsgenstand, du ikke kan finde - altså et mekka for den shoppe-lystne.

alt til hende
Annonce

Askepot Sko

Hos Askepot handler det om at kende den vare, man sælger. De fleste sko her er købt på messe i Milano, hvor indkøberne drager til to gange om året for at finde et udvalg til butikkerne i Odense og i Svendborg. For det er de eneste byer i verden, hvor Askepot Sko holder til.

Askepot
Annonce

Dr. Adams

Stine og Jacob Larsen holder fast i det princip, der fik dem til at åbne Dr. Adams i 1994: Her skal du finde mode, du ikke finder andre steder i Odense. Det har gjort butikken i Pogestræde til lidt af en institution i Odense, hvor selv butikkens muleposer er blevet et mode-fænomen. Butikken vandt i 2017 i kategorien "Shopping til mænd" - er det kvindernes tur i år?

G.LU
Kanalje
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce