Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Specialbutik

Recordpusher. Foto: Klaus Knakkergaard
Annonce

Recordpusher

Pusheren i Overgade giver dig det musikalske drug, du ikke vidste du trængte til. Eller måske gjorde du. Han skaffer det meste hjem til dig, hvis det ikke lige er på hylden, og du kan passende snuppe en kop kaffe, mens du venter.

Allegårdens Slagter. Foto: Kim Rune
Annonce

Allegårdens slagter

Håndværk som det skal være. Hent kødet, til når du selv vil i køkkenet, eller lad slagteren stå for det hele med smørrebrødsmenuerne. Uanset hvad, forvent kun kvalitet.

Annonce

Mortens Chokolade

Et job som sommerferieafløser tændte den drøm, som Morten nu lever ud i Kongensgade. Chokoladen er lavet i hånden, og hjernen arbejder konstant på at udvikle nye smagsvarianter.

Mortens Chokolade
Annonce

Pen og papir

De er de færreste steder, du lige kan finde en fyldepen, og måske derfor kommer folk rejsende langvejs fra for at besøge denne unikke lille perle i Odense. Alt godt til kreative sjæle med trang til at skrive

Nordsfreds. Nils Svalebøg
Annonce

Nordfreds

Fynske specialiteter, du ikke anede, vores ø kunne levere. Få alt fra æblemost Nybro Frugtplantage, til øl fra Kunstbryggeriet, kaffe fra Holybean og håndlavet lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik samt gin og whiskey fra Nyborg Destilleri. Et fynsk eventyr i Overgade.

Pen og Papir. Foto: Pen og papir
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce