Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Take-away

Soup Stone. Foto: Lasse Hansen
Annonce
Annonce

Soup Stone Café

Supper har fra dag ét været kernen i Soup Stone, der blev skabt med ønsket om at lave god, billig og hurtig mad. Det koncept holder Soup Stone fast i, men med tiden har også salter, morgentallerkener og sandwich fundet vej til menukortet.

Pinsame. Foto: Simon Staun
Annonce

Pinsame

Det ligner en pizza, lyder lidt som pizza... men det er pinsa. Pinsame begyndte som en bod i Arkaden, men er nu flyttet ud på Ålykke Allé, hvor ejeren Gilberto holder fast i den autentiske ret, der -ganske vist alt for kort - kan beskrives som et sundere alternativ til pizzaen.

Annonce

Umashi

Siden sushien gjorde sit indtog, har den været umulig at komme uden om. For mange det sikre valg, når den står på take-away, og sidste års vinder er igen i år i spil til at løbe med anerkendelsen som stedet at hente den.

Umashi. Foto: Christina Jacobsen
Annonce

FalafelMate

Falafel-boden i Storms Pakhus serverer falafel, som du næppe har smagt den før - med mindre du naturligvis er stamkunde netop her. Sådan lød det fra den del af juryen, der har været forbi, og en sådan påstand næsten i sig er nok til at kvalificere sig til denne kategori. Læg dertil stedets friske salater og tilbehør, og nominering er hjemme.

falafelmate. Arkivfoto
Annonce

Bahn Mi Sai Gon

Friskt, sprødt og lækkert. Sådan karakteriseres maden hos Bahn Mi Sai Gon ofte, og det forholdsvis lille sted på Vesterbro har sikret sig en enorm kundekreds. Vietnamesisk mad, der sender smagsløgene en tur rundt i det meste af østen.

bahn mi sai gon. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce