Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Turistattraktion

Turistattraktion
Annonce
Annonce

Magiske Dage

Magiske Dage begyndte som Harry Potter Festival, indtil Warners Brothers krævede, at festivalen skiftede navn. Det har dog ikke ændret på populariteten hos festivalen, der begyndte som et aftenarrangement på Næsby Bibliotek, men som i dag tiltrækker tusindvis af mennesker fra hele kloden. Magisk

Den Fynske Landsby
Annonce

Odense Internationale Film Festival

Det ligger allerede i navnet - Odenses filmfestival er ikke kun for Odense - den er for hele verden, den er international. Der findes massevis af mennesker, der rejser til Odense kun for festivalen, og det afspejler sig i hele byen i perioden før, under og efter OFF.

Annonce

Odense Zoo

Absolut den attraktion i Odense - ja faktisk på hele Fyn - der har det største besøgstal ifølge VisitDenmark, så Odense Zoo er svær at komme uden om. Og den zoologiske have kommer da heller ikke sovende til succesen. Blandt andet nævner juryen evnen til at udvikle sig - i år med åbningen af bøgetoppen, der tager gæsterne en tur i trætoppene.

Odense Zoo
Annonce

Den Fynske Landsby

Frilandsmuseet viser Fyn, som det så ud i 1800-tallet. Det er ikke alene en vigtigt historisk tidslomme, det er også en attraktion, der kan underholde og lære de besøgende i alle aldre. Den Fynske Landsby gør historien nærværende, og det giver muligheden for fordybelse, læring og oplevelser på samme tid.

Magiske Dage
Annonce

Storms Pakhus

Storms Pakhus er mere end en samling spisesteder. Det er kultur fra hele verden, det er underholdning på flere planer, det er udstillinger og arbejdende værksteder, og så er det noget, folk vægter højt på must-see-things, når de besøger Odense. En turistattraktion, hvor hovedet og maven bliver fyldt. Smart

OFF
Storms Pakhus
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce