Annonce
Ugeavisen Odense

Der sker nyt i Vintapperstræde

Karina Gerrild Rasmussen og Charlotte Larsen her fotograferet i Vintapperstræde. Foto: Hasse Frimodt
Vintapperstræde skal pyntes op og indbyde de handlende til at gribe kameraet, tage fotos, og dele dem på de sociale medier.
Annonce

Charlotte Larsen, indehaver af Antik Blå og formand for Vintapperstræde Gadeforening, er glad for at kunne fortælle, at man nu har indgået aftale med Karina Gerrild Rasmussen om et fremtidigt samarbejde.

- I 2018 afholdt vi i samarbejde med Karina Gerrild Rasmussen, indehaver af KGR Event, et super godt foredrag med tv-lægen Charlotte Bøving. Vi var meget positive over Karinas arbejde, og vi holdt kontakten til hende. Hun har gennem hele 2019 været god at sparre med, og vi har også haft andre gode arrangementer i samarbejde med KGR Event, siger Charlotte Larsen.

Nu har begge parter så indgået en fast aftale, som betyder at Karina skal være med til at udvikle Vintapperstræde.

- Jeg elsker selv at komme i Vintapperstræde. Det er et hyggeligt sted, hvor man mærker, hvor meget de forretningsdrivende brænder for deres butikker og restaurationer. Jeg deler ligesom de selvstændige i Vintapperstræde samme passion for at udvikle Vintapperstræde. Min drøm er at gøre Vintapperstræde til den mest fotograferede gade i Danmark. Vi skal gøre den så hyggelig, at folk får lyst til at gå i Vintapperstræde, og kan vi så også få dem til at tage billeder af udsmykningerne som de så deler på de sociale medier, så er det en succes, siger Karina Gerrild Rasmussen.

Annonce

Over 100 kinesiske lamper hænges op i Vintapperstræde

I december måned blev der delt over 1600 mistelten ud til kunder i Vintapperstræde. Og de erhvervsdrivende har selv en stor mistelten hængende, hvor det er tilladt at kysse under.

Og til januar bliver Vintapperstræde udsmykket med over 100 kinesiske lamper.

- Hemming Van, kendt for i mange år at være ejer af og direktør i Nyborg-virksomheden Daloon, som han solgte i 2015, har været så generøs, at han ud af egen lomme har støttet økonomisk, så det bliver muligt at hænge over 100 røde kinesiske lamper op i januar måned, siger Karina Gerrild Rasmussen.

Der er også mange andre spændende initiativer på vej i Vintapperstræde. F.eks. har Karina også en plan om at få en scene op på Vintapperstrædes Torv, hvor det så skal være muligt for byens gøglere, musikere eller dansere at vise sig frem.

- Jeg vil gerne være med til at gøre Vintapperstræde til et mini Covent Garden, hvor man kan opleve kultur og optræden. Det kunne være skønt, hvis vi kunne gøre det til et kultursamlingspunkt, siger Karina Gerrild Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce