Annonce
Ugeavisen Odense

Det er normalt strengt forbudt: Børn må fiske alt fra karper til gedder i Skovsøen

Traileren ved navn Fiskeekspressen er fyldt med alskens grej og holder lørdag kl. 9-12 ved Skovsøen. Pr-foto
En trailer fyldt med fiskegrej holder lørdag formiddag ved Skovsøen, og alle børn er, hvis de melder sig til på forhånd, velkomne til at prøve at fiske i søen.
Annonce

Fruens Bøge: Normalt er Skovsøen mest kendt for franskbrødsænder i vandet og isvafler på bredden, men lørdag kl. 9-12 bliver det anderledes, for der skal søens fisk i fokus.

Til hverdag er det strengt forbudt at fiske i søen, men i de tre lørdags-timer kan skaller, aborrer, gedder, suder, karper, og hvad der nu måtte være, ikke føle sig for sikre. For denne dag rykker Fiskeekspressen ud til søen i Fruens Bøge.

Fiskeekspressen er resultatet af et samarbejde mellem Miljø- og Fødevareministeriet og Danmarks Sportsfiskerforbund, der sender 10 trailere fuldt udstyret med al slags fiskegrej ud i landet.


Normalt er det forbudt at fiske i søen, men i de tre lørdags-timer kan skaller, aborrer, gedder, suder, karper, og hvad der nu måtte være, ikke føle sig for sikre.


På Fyn er det Odense Å Sammenslutningen og Odense Sportsfisker Klub, der samarbejder om fiskeekspres-traileren, som er sat i verden for at gøre børn og unge mere interesserede i sportsfiskeri.

Annonce

Tilmelding kræves

Lørdag d. 18. juli kl. 9-12 og de fire følgende lørdage vil Fiskeekspressen være at finde ved Skovsøen, og projektet henvender sig til børn og unge i aldersgruppen 6-18 år, der selvfølgelig gerne må have familien med. De nødvendige tilladelser til at fiske i søen er indhentet hos kommunen, og så er det bare om at fiske løs.

Dog skal man tilmelde sig på forhånd, sådan at arrangørerne har overblik over, om der er grej nok. Det kan ske på sms: 40 21 89 51. Der er også på Odense Sportsfisker Klubs juniorafdelings Facebook-side oprettet en begivenhed kaldet Familiefisketur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Midtbyen får ny bottleshop

Annonce