Annonce
Ugeavisen Odense

Det gik helt galt: Fulde folk kørte galt og faldt i søvn i trafikken

Politiet havde travlt med både alkometeret og narkometeret i weekenden. Genrefoto: Johan Gadegaard
Flere kørte galt og en faldt bare i søvn, da politiet anholdt narkobilister og spritbilister i stor stil i weekenden.

Odense: Stoffer eller alkohol er bare en dårlig ting, når man kombinerer det med et køretøj. Det er helt tydeligt efter en weekend, hvor politiet både havde travlt med bødeblokken, og hvor flere bilister eller folk på knallerter kom galt afsted.

Det startede allerede fredag lige før middag, hvor en mand på en knallert kørte lige ud i et sving på Niels Bohrs Allé. Manden væltede og sigtes nu for spirituskørsel.

Fredag eftermiddag klokken 14.15 var det så en narkopåvirket bilist på Kløvermosevej, der viste sig så påvirket af euforiserende stoffer, at han faldt i søvn under kørslen. Heldigvis nåede han ikke at ramme nogen. Til gengæld sigtes han nu for narkokørsel.

Lørdag klokken 18.46 var den gal på Søhusvej, da en bilist først påkørte en lygtepæl, en brandhane og en postkasse. Det stoppede ham nu ikke. Han fortsatte lidt længere, inden han påkørte endnu en lygtepæl og til sidst en parkeret bil. Det udløste også en sigtelse for spirituskørsel.

Foruden de tre uheldige mænd, blev fire andre stoppet i weekenden og sigtet for at køre med promiller eller stoffer i blodet. En blev stoppet i en bil i Klaregade natten til lørdag, to blev stoppet på Ejbygade sidst på formiddagen lørdag, og den sidste fik politiet fat i klokken 04.25 søndag morgen, da vedkommende blev stoppet i en bil i Fyrreparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce