Annonce
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Leif Møllgaard indehaver af Musicbooking.dk præsenterer Dire Straits Jam på Dexter, søndag den 6. december.
Musicbooking.dk, glæder sig over at kunne præsentere Dire Straits Jam på Dexter.
Annonce

Leif Møllgaard, der er indehaver af Musicbooking.dk, har igennem de sidste fem år forkælet Ugeavisen Odenses læsere med billetter til mange af de koncerter, han er med til at afholde på steder som Restaurant Kong Volmer i Brandt Passage og på Dexter i Vindegade. Men 2020 har også for ham været et hårdt år.

- Corona har virkelig ødelagt en masse. Og så alligevel ikke. Økonomisk har det ikke været et år, jeg kan råbe hurra for. Vi har på grund af de mange corona restriktioner ikke kunne lukke ret mange mennesker ind til vores arrangementer. Men vi har gennemført de fleste. Dog med færre gæster, hvilket har betydet langt færre penge i kassen. Jeg joker lidt med, at ”man skal være rig for at leve af at booke musikarrangementer for tiden”, siger Leif Møllgaard.

Men til trods for corona og økonomisk tab så har Leif gennemført langt flere musikarrangementer end de foregående år. Det skyldtes blandt andet, at han har fået kontakt til mange flere spillesteder i hele landet, som ønsker at booke musikerne igennem hans virksomhed Musicbooking.dk

- Det gør mig glad at se, vi vokser. Vi leverer nu musik til det meste af landet, og så har jeg et fantastisk samarbejde i Odense med f.eks. Restaurant Kong Volmer og Dexter, siger Leif.

På www.dexter.dk sælges der lige nu billetter til Dire Straits Jam på Dexter i Vindegade 65.
Dire Straits Jam har spillet sammen i mere end 15 år. De har sat sig det fine mål at give deres publikum den bedste Dire Straits oplevelse – i hvert fald i Danmark.


Jeg joker lidt med, at ”man skal være rig for at leve af at booke musikarrangementer for tiden”

Leif Møllgaard, Musicbooking.dk


Og så ser Leif Møllgaard frem til et forhåbentligt sjovere år med flere gæster til koncerterne i 2021.

- Jeg har allerede planlagt tre torsdagskoncerter på Restaurant Kong Volmer i starten af 2021. Vi lægger ud med John Mogensen Live torsdag den 14. januar kl. 19.30 i Kong Volmer Viseværtshus. Den 28. januar kl. 19.30 gæster Duet’n & Mejse Kong Volmer Visesværtshus. Og så kommer The Boss til Kong Volmer Viseværtshus torsdag den 11. februar kl. 19.30, fortæller Leif.

Ved alle tre arrangementer kan der tilkøbes en menu som spises fra kl. 18
Billetter til disse arrangementer købes på www.billet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny aftale på plads: Fireårig eksklusivaftale mellem Fyens Stiftstidede, Fyens Væddeløbsbane og FVB sponsornetværk.

Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce