Annonce
Ugeavisen Odense

DHG Håndbold: Skrabelodder skal redde økonomien

Skrabeloddet fra DHG Håndbold koster 50 kr. Foto: Hasse Frimodt
Med hjælp fra lokale sponsorer håber DHG Håndbold at kunne redde økonomien i klubben.

Corona krisen har været hård ved Håndboldklubben DHG. Klubben kan se frem til et år uden store indtægter, som man ellers havde kalkuleret med i form af indtægter fra flere forskellige arrangementer i løbet af sommeren 2020.

- Vi havde set frem til en indtjening på et sekscifret beløb. Men dem kan vi nu vinke farvel til. Penge vi ville have tjent ved at afholde DM i Beach Håndbold. Vi skulle stille med 100 frivillige medarbejdere på Tinderbox og 200 frivillige til en Lukas Graham koncert i København. Vi ville have tjent penge ved at hjælpe til i forbindelse med DHL og Eventyrløbet, og endelig skulle vi afholde DHG Håndboldskole i uge 27. Men ingen af disse events bliver til noget, hvilket betyder, vi kommer til at mangle et sekscifret beløb i vores klubkasse, siger seniorformand Nicolai Gynther.

Men når krybben er tom, så må man tænke kreativt og finde på nye indtægtsmuligheder. Det har folkene i DHG Håndbold også gjort.

- Vi kan præsentere et DHG Skrabelod. Vi har fået lavet 6000 stk skrabelod, som vores medlemmer vil sælge for 50 kr. pr. stk, siger Nicolai Gynther.

Magnus Sørensen, U17 drenge spiller i DHG ligger og drømmer om at skrabelodderne vil kunne kaste en masse penge af til hans elskede håndboldklub. Foto: Hasse Frimodt

1. præmien er på 5.000 kr. 2. præmien er på 2.500 kr. og 3. præmien lyder på 1.000 kr. Derudover vil der være præmier fra 139 sponsorer, som har bidraget med gevinster fra 49 kr. og op til 1.250 kr. Den samlede præmiesum løber op i 25.000 kr. fortæller Nicolai Gynther.
Men den største nyhed i forbindelse med dette skrabelod er, at man faktisk kan kalde sig en vinder, allerede når man køber skrabeloddet.

Få adgang til online træning ved ADG Fysioterapi

- Alle, der købet er skrabelod, får adgang til at deltage i online funktionel træning i august måned igennem ADG Fysioterapi på Rugårdsvej 23. Sådan et abonnement koster normalt 99 kr. Det er indehaver af ADG Fysioterapi Anja David Greve, der ønsker at støtte DHG Håndbold, og det er vi selvfølgelig enormt glade for, siger Nicolai Gynther.

På bagsiden kan man læse om de mulige gevinster. Foto: Hasse Frimodt

På hjemmesiden www.dhg.dk/lotteri kan du læse mere om skrabelodderne og få et overblik over alle præmierne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Annonce