Annonce
Ugeavisen Odense

Digital oplysning: Infoskærme viser næste busafgang

Nu skal buspassagererne ikke længere vente i uvidenhed. Med de nye infoskærme bliver der informeret præcist om, hvornår bussen kommer. Pr-foto
Nu er der tændt for fire nye infoskærme ved busstoppesteder rundt om i byen. Skærmene viser, hvornår de næste busser kører.
Annonce

Odense: Der er blevet sat nye infoskærme op i Odense, som giver dig den præcise afgangstid for din bus.

På Odense Banegård Center har man længe kunne se live-information over, hvornår de næste busser kører. Men nu har FynBus i samarbejde med Odense Kommune opstillet fire nye infoskærme med live-information flere steder i byen. Skærmene henter data direkte fra Rejseplanen, og viser derfor også, hvis en bus skulle være forsinket.

Desuden kan skærmene vise anden information fra FynBus – i disse tider for eksempel med gode råd til en tryg bustur.

Opsætningen af skærmene er en del af en større opgradering af trafikinformationen på Fyn, hvor FynBus’ bestyrelse har afsat penge til digital trafikinformation på en række af de større knudepunkter.

Annonce

Hvor står skærmene?

Ved Odense Zoo er der sat infostandere ved busstoppestederne på begge sider af vejen.

På Thomas B. Thriges Gade står infostanderen ved busstoppestedet ved det gamle posthus, hvor busserne kører ind mod byen.

I Hans Mules Gade står standeren ved busstoppestedet i retning ud ad byen – på samme side som Møntergården. Her er der også etableret en ny busperron, hvor cykelstien er ført inden om, så cyklisterne ikke skal køre uden om de busser, der holder ind ved stoppestedet – de nye tiltag ved stoppestedet øger fremkommeligheden for bussen samt sikrer bedre forhold for cyklisterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce