Annonce
Ugeavisen Odense

Donation: Sydbank Fonden har doneret 125.000 kr til OBBC

Claus Hammerich, Peter Mølhøj og René Ringsted tester de nye Body Bike Smart cykler. Foto: Hasse Frimodt
20 nye Body Bike Smart cykler er indkøbt til OBBC Fitness, for de penge de fik doneret af Sydbank Fonden.
Annonce

OBBC Fitness ønsker at følge med de bedste indenfor fitnessbranchen, når det gælder udstyr til glæde for medlemmerne. Derfor har man i flere år drømt om at udskifte de gamle motionscykler med nye og bedre. Den slags koster penge, så OBBC lavede en indstilling til Sydbank Fonden, hvor man søgte efter midler til indkøb af nye cykler.

Forleden var René Ringsted, erhvervsdirektør i Sydbank Odense, forbi med en check på 125.000 kr. til OBBC Fitness.

- Hos Sydbank hjælper vi ofte gennem Sydbank Fonden foreninger og lignende med økonomisk støtte til at opfylde deres drømme. Det har vi også valgt at gøre med et beløb på 125.000 kr. til OBBC Fitness, siger René.


Vi er sindssyg glade for Sydbank Fondens donation, som har betydet, at vi kan tilbyde det bedste af det bedste til vores medlemmer

Peter Mølhøj, centerchef i OBBC


Pengene har i første omgang været med til at gøre det muligt for OBBC Fitness at indkøbe 20 helt nye "Body Bike Smart"-cykler.

- Det er det mest moderne, der findes for tiden indenfor biking. Vi er sindssyg glade for Sydbank Fondens donation, som har betydet, at vi kan tilbyde det bedste af det bedste til vores medlemmer. Vi har nu 20 cykler, men drømmen er på sigt 40 cykler, siger Peter Mølhøj, centerchef.

Fra venstre ses Peter Mølhøj, centerchef, Claus Hammerich, bestyrelsesmedlem og René Ringsted, erhvervsdirektør i Sydbank. Foto: Hasse Frimodt

De nye cykler kommer medlemmerne i OBBC Fitness til gode. Men også medlemmerne af et cykelnetværk, som Sydbank Odense, Jysk Fynske Medier, Egedesø A/S og AGD Fysioterapi står bag, kan glæde sig til opstarten i uge 43.

- Vi gik i luften for fem år siden med et cykelnetværk for fortrinsvis selvstændige og direktører. Vi samles en gang om ugen i OBBC Fitness, hvor vi starter med en times cykling og efterfølgende en times gymnastik, og så afslutter vi det hele med en efterfølgende brunch. Netværket har på de fem år vokset sig stort, så vi nu har omkring 130 medlemmer, siger René Ringsted.

- Udover at mødes til en gang fælles træning har vi også mange andre tiltag som for eksempel virksomhedsbesøg, hvor vi cykler ud og får en rundvisning i forskellige fynske virksomheder, siger René Ringsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce