Annonce
Ugeavisen Odense

Donation til Camelot spejderne: Modtog Rema 1000 vis af kroner

Bjarne Jørgensen, Rema 1000 købmand på Svenstrupvej i Skt. Klemens tv. overrakte 25.000 kr. til Camelot Spejderne i Skt. Klemens. På billedet ses også Grete B. Ploug, Nicolai Ploug og Mathilde J. Petersen. Foto: Hasse Frimodt
En opmærksom Rema 1000 købmand søgte om 25.000 kr. gennem Købmandsfonden KFI. Han modtog donationen og gav forleden pengene videre til Camelot Spejderne i Skt. Klemens.
Annonce

Camelot Spejderne, der holder til på Svenstrupvej 20, har som forening været ramt af corona restriktioner gennem de sidste mange måneder. Camelot Spejderne måtte i oktober 2020 aflyse årets store loppemarked.

- Loppemarkedet er vores eneste indtjeningskilde, så det var et hårdt slag at skulle aflyse det. Indtjeningen fra det årlige loppemarked, er det, der gør det muligt for os at købe nyt udstyr til glæde for vores ca. 100 medlemmer, siger Grethe Boje Ploug, kasserer i Camelot Spejderne.

Men nu har Camelot Spejderne fået en økonomisk håndsrækning fra den lokale Rema 1000 købmand på Svenstrupvej 94. Bjarne Jørgensen, der er Købmand, havde lagt mærke til aflysningen af loppemarkedet, og det fik ham til at kontakte Købmandsfonden KFI.


Det er så dejligt at kunne hjælpe dem, der handler lokalt i Rema 1000. Dem støtter vi meget gerne

Bjarne Jørgensen, Købmand


- Igennem Købmandsfonden KFI søgte jeg om 25.000 kr. til Camelot Spejderne. Og sørme om ikke min ansøgning gik igennem. Derfor kunne jeg kontakte Camelot Spejderne med den glædelige nyhed, at de kunne modtage 25.000 kr. til foreningens kasse, siger Bjarne Jørgensen.

Forleden mødte tre medlemmer af Camelot Spejderne frem i Rema 1000, Svenstrupvej 94, for at modtage donationen.

- Det er noget af en glædelig overraskelse, vi fik da, Bjarne fortalte os, at han havde 25.000 kr. til vores forening. Pengene falder på et enormt tørt sted, fordi vi måtte aflyse loppemarkedet i 2020. Med de 25.000 kr. kan vi nu få råd til indkøb af borde og bænke, flagstang, telt og andet udstyr. Ligeledes er der nu råd til vores Sommerlejr i 2021, og så har vi et nyt projekt klar. Vi vil rigtig gerne etablere en bålhytte i 2021, siger Nicolai Ploug, gruppeleder.

Bjarne Jørgensen overrakte de 25.000 kr. til Mathilde Juhl Petersen. Mathilde er tropsspejder i Camelot Spejderne.

- Det er så dejligt at kunne hjælpe dem, der handler lokalt i Rema 1000. Dem støtter vi meget gerne, siger Bjarne Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce